Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Öylesine Rank Denemesi Dewam Edeyimi?
mn93u.png Dewam Edeyimi Edersemde Ne'tür Değisikler Yapayım Yorum Ve Düsüncelerinizi Bekliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 17:37)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mn93u.png Dewam Edeyimi Edersemde Ne'tür Değisikler Yapayım Yorum Ve Düsüncelerinizi Bekliyorum :)

yandaki yıldızların altındaki kutucuğun rengiyle yazı fontlarını değiştir o site adresi yazan yeride bence kaldır veya altına kutu koy
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben devam etme derim :)
dahada güzelleştir. 2 stili birbiri ile uyumlu yap. Rough Brush fontu buna hiç uymamış. Yazı stilind dış gölge olmamalı böyle ranklarda
yıldızları ranka uyumlu yapmaya çalış. Parlatma felan ver

saygılar
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(01-05-2013 Saat: 17:39)PaŞa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben devam etme derim :)
dahada güzelleştir. 2 stili birbiri ile uyumlu yap. Rough Brush fontu buna hiç uymamış. Yazı stilind dış gölge olmamalı böyle ranklarda
yıldızları ranka uyumlu yapmaya çalış. Parlatma felan ver

saygılar

Teşekürler Dedinizi Uygulayacağım. :)

(01-05-2013 Saat: 17:39)naßi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(01-05-2013 Saat: 17:37)EverPlay.10tl.Net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: mn93u.png Dewam Edeyimi Edersemde Ne'tür Değisikler Yapayım Yorum Ve Düsüncelerinizi Bekliyorum :)

yandaki yıldızların altındaki kutucuğun rengiyle yazı fontlarını değiştir o site adresi yazan yeride bence kaldır veya altına kutu koy

Tamam Teşekürler :))
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping