https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grafikerliğe Başlamak İstiyorum
Merhaba Arkadaşlar.
Ben Grafikerliğe Başlamak İstiyorum.
Birkaç sorum olacak :

Hangi Programlar Gerekli ?
Grafik Yapmak ve Öğrenmek Uzun Zaman Alır mı ?
İndirilecek Programların Boyutu Ne Kadar ?

Şimdilik Bu Kadar.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2013 Saat: 22:57)Utku Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Merhaba Arkadaşlar.
Ben Grafikerliğe Başlamak İstiyorum.
Birkaç sorum olacak :

Hangi Programlar Gerekli ?
Grafik Yapmak ve Öğrenmek Uzun Zaman Alır mı ?
İndirilecek Programların Boyutu Ne Kadar ?

Şimdilik Bu Kadar.
dersler izleyebilirsin photoshop
cs5 gerekli olabilr boyutu fazla bilrşey değil
http://turkgrafikerler.10tl.net/ bu siteye gelirsen buradan indirebilirsin Grafikerler İçin okul burası
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Peki Bakıyorum Siteye :)
İlginiz için teşekkürler..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2013 Saat: 23:00)Utku Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki Bakıyorum Siteye :)

İnşallah iyi bir yerlere gelirsiniz.Burda konu açmanız bile büyük bir başarıdır.Kendine güvenen insan her zaman başarılı olur.Sizde başarılı bir insansınız belli.

İnternette bulabilirsin şimdi 10tl.net dışı domain yasak vermeyelim.Google'a Photoshopd dersleri yaz ve iyice öğren.Sonra gif yapma felan derken...İyi bir yere gelirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İstersen Yardım Ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim Photoshop cs6 [Kısa] diye paylaştığım konudakini indir. 5 dakikada doluyor. Bu forumda dura dura Grafiker olacaksın. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2013 Saat: 23:11)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim Photoshop cs6 [Kısa] diye paylaştığım konudakini indir. 5 dakikada doluyor. Bu forumda dura dura Grafiker olacaksın. :)

Bende Cs6 Kullanıyorum daha kullanışlı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2013 Saat: 23:05)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İstersen Yardım Ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Google'de Arama Yapıp Öğrenin ve Biraz Çabalayın. Ben 1,5 Ay Gibi Kısa Zamanda Öğrendim Bakarak İnternetten Değil Tabi Bizim Fotoğrafçı Dükkanımızda Çalışanımız Vardı Hep Ona Baka Baka Öğrendim Sene 2003'te.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(29-04-2013 Saat: 23:05)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2013 Saat: 23:00)Utku Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Peki Bakıyorum Siteye :)

İnşallah iyi bir yerlere gelirsiniz.Burda konu açmanız bile büyük bir başarıdır.Kendine güvenen insan her zaman başarılı olur.Sizde başarılı bir insansınız belli.

İnternette bulabilirsin şimdi 10tl.net dışı domain yasak vermeyelim.Google'a Photoshopd dersleri yaz ve iyice öğren.Sonra gif yapma felan derken...İyi bir yere gelirsiniz.

İnşallah İyi bir yere gelirim.
Teşekkür ederim yorumunuz için :)

(29-04-2013 Saat: 23:14)KnownBoss Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(29-04-2013 Saat: 23:05)JocqeR` Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İstersen Yardım Ederim

İsterim Tabiki :)

(29-04-2013 Saat: 23:14)Şükrü K. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Google'de Arama Yapıp Öğrenin ve Biraz Çabalayın. Ben 1,5 Ay Gibi Kısa Zamanda Öğrendim Bakarak İnternetten Değil Tabi Bizim Fotoğrafçı Dükkanımızda Çalışanımız Vardı Hep Ona Baka Baka Öğrendim Sene 2003'te.

Grafikerlik Zevkli Ya :)
Bide ben insanlara yardım etmeyi seviyorum.
Grafik yaparak insanlara yardım edebilirim :)
Öğrenmeye Çalışacağım..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping