https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
S.a / Panel İle Sorun
Selamun aleyküm 10tl ailesi . Ben bi site açtim ama panelde yaptigim düzenlemelerde Sitede hemen olmuyor yarım saat sonra yaptigim iş çıkıyor.

Mesela kategori açiyorum yarm saat sonra çıkıyor forumda

yardımcı olursanız ?

Konu açarken Bide resim dogrulama var onu nasıl kaldirirz ?[/color]
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
10tlnette 5000 civari forum adresi var sistem biraz yoğun olduğu için ağır açılıyor.

-------------------------------------------------------------

Reis geri döndü..
11.05.2014

Bölüm şefi olma tarihim;
29/04/2014

Özelden Destek Vardır...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Geçmişi ve Çerezleri siliniz bu sayede biraz daha hızlanacaktır(Tabi İe kullanmıyosanız)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2013 Saat: 16:19)ROKS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 10tlnette 5000 civari forum adresi var sistem biraz yoğun olduğu için ağır açılıyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
peki bu konu açerken nasıl kaldiracaz resim dogrulamayi

ama bu kadar yavas olmaması lazım 5000 civari site war ama hepsi kullanılmıyor ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2013 Saat: 16:23)r00tLine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: peki bu konu açerken nasıl kaldiracaz resim dogrulamayi

ama bu kadar yavas olmaması lazım 5000 civari site war ama hepsi kullanılmıyor ?

Doğrulama kodu olmayan forumlar kapatılır.Yani doğrulama kodunu kapatmak yasaktır.Kaldırırsanız forumunuza çok sayıda bot gelir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben üye olurken demiyorum Konu açarken Dogrulama kodunu kaldirmak istiyorum bunu kaldirmak ile bot gelecegini sanmiyorum .
ve üye sıkıntımın olacagınıda sanmiyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2013 Saat: 16:28)r00tLine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben üye olurken demiyorum Konu açarken Dogrulama kodunu kaldirmak istiyorum bunu kaldirmak ile bot gelecegini sanmiyorum .
ve üye sıkıntımın olacagınıda sanmiyorum
Peki Buyrun ;

Admin KP > Yapılandırma > Ayarlar > Genel Konfigürasyonu > Mesaj Gönderimi ve Kayıt için CAPTCHA Resimleri > Aç / Kapat

Yardımcı olduysam rep butonu Aşağıda ;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu açarken alta resim doğrulmayı kaldırısanız konu açamasınız çünki mecburi bir sistemdir bilginize
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ve siteniz de kapanır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tek tek konu açacagım düşünsene resim dogrulama yapiyosun ??

bence bunu çözmek lazım .:S yoksa kmse konu açmaz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(23-04-2013 Saat: 16:41)r00tLine Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tek tek konu açacagım düşünsene resim dogrulama yapiyosun ??

bence bunu çözmek lazım .:S yoksa kmse konu açmaz

Bizlerde kendi sitelerimize tek tek konu açtık yani bir sıkıntı mecut değil aksine iyi bir karar botlar üye olduğunda en azından direk konu açamayacaklar spammer'ları önledi bu sayade sayın admin yani bu sistemi kaldırmaz haberiniz olsun eğer siz kaldırırsanızda sayın admin tüm siteleri gözden geçiyor ve kaldıranların sitelerini kapatıyor.

Beğenmiyorsanızda Başka sisteme geçebilir yada kendinize host domain alırsınız kendiniz kurarsınız sizin istediğiniz gibi olur
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
pekı dedgnz olsun
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform