Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Süper Duyuru Kodu
Arkadaşlar bana ait değil sadece kopyalayıp kodunu çıkardım..

Capse buradan bakabilirsiniz.

Kod içerisindeki Duyuru Kodunuzu Ekleyin! / Einstein™ yerine duyurunuzu ekleyin.

Kodu headere veya indexe ekleyebilirsiniz,başarılar rep verirseniz çok makbule geçecek :)
Kod:
<div>&nbsp;</div>
<div>
<div class="duyurupost" style="background-image: url(http://cdn3.iconfinder.com/data/icons/sketchy/128/Goo%20S.png); background-color: rgb(232, 255, 237); padding: 5px 80px; border: 1px solid rgb(154, 203, 156); margin-bottom: 15px; color: rgb(85, 85, 85); font-size: 12px; font-family: 'Segoe UI', 'Proxima Nova', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; line-height: 22.09375px; background-position: -5% 30%; background-repeat: no-repeat no-repeat;">&nbsp; &nbsp; Duyuru Kodunuzu Ekleyin! /&nbsp;<strong style="font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 15.555556297302246px; line-height: 24.44444465637207px; background-color: rgb(245, 245, 245);"><span style="color: rgb(136, 0, 170);"><strong><em>Einstein&trade;</em></strong></span></strong></div>
<div class="float_left" style="float: left; color: rgb(102, 102, 102); font-family: 'Segoe UI', 'Proxima Nova', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 22.09375px;">&nbsp;</div>
<div class="float_right" style="float: right; color: rgb(102, 102, 102); font-family: 'Segoe UI', 'Proxima Nova', 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 22.09375px;">&nbsp;</div>
<table style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Verdana, Arial, sans-serif; font-size: 13px; width: 936px; line-height: 22.09375px;">
    <tbody>
    </tbody>
</table>
</div>
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten güzel teşekkürler.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil,beğendiyseniz rep verebilirsiniz :)
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler

Güzelmiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
rep istemek yasak değilmiydi ?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya bir kural yapmıssınız 2 sene önceki kuralı diyorsunuz hemde o artık iptal edildi,lütfen bir aday olarak gelişmeleri takip edin birde şöyle bir yasak var.

Kod:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=16139
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
harika kardeş bunu forumumda kullanmayı dusunuyırum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil +rep verebilirsiniz.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Destek Forum v3.4 Temasının Görüntülemesinden Alıntı Nedense ?.

Ginede Teşşekürler.

Ama Senin Nicki Kaldıramıyorum Kod İçinde Yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Var hemde izinli senide hiç bir ilgilendirmez.
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping