Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
neden ilgilenirmiyor
arkadaşlar Son zamanlarda destek 10tl.nete gidiyorum şimdi bir rank istiyorum kimse cavap yazmıyor

eskiden olsa 1 dakkada yardım gelirdi bana yardım etmek isteyen özelmsj atabiilirmi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet bencede bir soru soruyorum bakıp çıkıyorlar forumdan en azından bi cevap yani.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ben yapmaya çalışıyorum ama yoruldum herkeze ben koşuyom isteyene logo yaparım ama rank uzun sürüyor onun yerine : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=29801 bunu veriyorum
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-03-2013 Saat: 23:42)karameel. Nickli Kullanıcıdan Alıntı: evet bencede bir soru soruyorum bakıp çıkıyorlar forumdan en azından bi cevap yani.

aynen ya şu an mesela 40 tane görüntelenme 0 cevap
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ama 40 görüntülenmenin yrısıda sizin f5 yapışınız mesala ben bu konu 40 defa görüntülenmedi ama oluyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 00:46)Nefes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi konuda yardım etmiyoruz ?
Gördüğümüzde yardım etmeye çalışıyoruz.

Bu konuda İstiyorum da Grafikerler Hep Her Zaman işim var işimvar diyor başkaları cevap vermiyor oysaki destek.10tl.net böle Bir Destek sitesi Deildi Biri Bir İstek Yapıyor Hemen Cevaplanıyordu
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=29944&pid=167818#pid167818
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Biliyorsunuz rank yapmak kolay bir şey değil o yüzden yeni bir rank tasarlamak uzun zaman alabiliyor.
Siziler şöyle bir şey yapsak?

Demekki özel bir tasarım gelmiyor. Photoshop'unuz da yoksa siz beğenin bir rank setini (PSD), biz onu ayarlıyalım size verelim ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 08:58)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyorsunuz rank yapmak kolay bir şey değil o yüzden yeni bir rank tasarlamak uzun zaman alabiliyor.

Demekki özel bir tasarım gelmiyor. Photoshop'unuz da yoksa siz beğenin bir rank setini (PSD), biz onu ayarlıyalım size verelim ?

Güzel Fikir Birde Bir Sorum Var Yeni Forumumda Konu açıyorum Ama Yazı Deiştireiyorum Rengini Deiştiremiyorum Yazının
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 08:59)gameonline Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2013 Saat: 08:58)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Biliyorsunuz rank yapmak kolay bir şey değil o yüzden yeni bir rank tasarlamak uzun zaman alabiliyor.

Güzel Fikir Birde Bir Sorum Var Yeni Forumumda Konu açıyorum Ama Yazı Deiştireiyorum Rengini Deiştiremiyorum Yazının

Sorununuzu ayrı konuda açarsanız daha fazla yardım gelecektir.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 09:12)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-03-2013 Saat: 08:59)gameonline Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Sorununuzu ayrı konuda açarsanız daha fazla yardım gelecektir. SSağ altta gameonline yaarsa iyi olur
http://c1211.hizliresim.com/13/4/fmg26.png

Bu Ranklardan istiyorum yukarda Rütbeler var
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben yapıyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-03-2013 Saat: 09:15)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ben yapıyorum.

okey
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping