Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basit Rank Denemem
15-20 dakikalık bir çalışma ile yaptım. Sadece şunu sormak istiyorum;
Bu işte ilerlemeye çalışıyım mı? Yoksa elimi çekeyim mi :) Bana çok basit gibi geliyor :)

k65sh.jpg
k65qn.jpg
k65qz.jpg
k65rl.jpg

Emektar Mod; Fontu küçültmek zorunda bıraktırdığı için biraz bozdu farkındayım. Onun yerine Süper Mod. da olabilir. PSD'leri elimde düzeltebilrim :)

Yanlışlıkla JPG olarak kaydedilmiş o yüzden kenarlar beyaz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 03:01)ProSensinO Nickli Kullanıcıdan Alıntı: 15-20 dakikalık bir çalışma ile yaptım. Sadece şunu sormak istiyorum;
Bu işte ilerlemeye çalışıyım mı? Yoksa elimi çekeyim mi :) Bana çok basit gibi geliyor :)

k65sh.jpg
k65qn.jpg
k65qz.jpg
k65rl.jpg

Emektar Mod; Fontu küçültmek zorunda bıraktırdığı için biraz bozdu farkındayım. Onun yerine Süper Mod. da olabilir. PSD'leri elimde düzeltebilrim :)

Öğrenmek istedikten ve öğrendikten sonra yapılamayacak pek çok iş yok aslında basit gelmesi çok önemli değil bence yaratıcı olmak ve gözlem çok önemli ne kadar farklı düşünceler ortaya çıkarsa görüntü bir o kadar güzelleşir/kötüleşir bu sizin elinizde olan bir durum devam etmek istersen biraz videolar izle derslerin üstünde dur gelişeceğine inanıyorum :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Görüşün için Teşekkürler, Google'da aratıyorum PS dersleri falan diye 1 part izliyorum mesela diğer part yok. Ne zaman yüklenecektir diye düşünürken videnun yüklenme tarihine bakıyorsun 2010, diğerleri de bilgisayara indirmeli uzun sürüyor. O yüzden hiç girmedim o işlere bildiğim herşeyi kendim keşfettim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende çok video izlemedim deneme yoluyla öğrendim çoğu şeyi fakat resimli anlatımlar işe yarayabilir onları dene istersen bir de
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üye çok yavaşmış ya :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 03:32)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üye çok yavaşmış ya :)

Bu espiriyi herkesin anlayacağını sanmıyorum ama güzeldi :)
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-02-2013 Saat: 03:32)Helper Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Üye çok yavaşmış ya :)

Gecenin bu vaktinde güldüren bir cümle görmek çok hoş :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Grafik bilgine nazaran hoş bir çalışma olmuş fakat arka planı transparan yapmalısın bile rankın büyüklük oranını iyi ayarlamalısın bunlar kolay işler sonuçta... :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
arka şeffaf idi. sadece png değil de jpg olarak kaydet diye olmuş. Evet, buraya koymayı unuttuğum aktif üye rankı var. Yeni gelenler Üye rankıyla oluyor. 10 Mesaj üstü aktif üye, Aktif üye de de Chrome resmi var :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Saçma olduğu kadar hoşta bir espiriydi :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Thumbs Up 
(18-02-2013 Saat: 02:49)Furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
Saçma olduğu kadar hoşta bir espiriydi :D

Katılıyorum :D Chrome kullanın gençler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Firefox önerimdir :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping