Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Turkiyem Tema V.1
Evet Arkadaşlar Yaklaşık 1 Haftadır Uğraştığım Temanın Versiyon 1 ini sunalım dedim :)
Temamız Şahane Oldu Diyebiliriz.Temada Her Ne Kadar Farklılık Yapmasakta Fazla Yinede Hoş Bir Görüntü Oluştu Ve Kullanışlı Olması Sağlandı.
Temamızın Özellikleri;
*Container Değişikliği
*Duyuru Panosu
*Renk Uyumu
*Butonlar
*Ve Farklı Bir Postbitin Ön Hazırlığı (Tamamlanmışı V.2 de olacak ondan dolayı tamamlanamadı postbit kodlar karıştığından o şekilde bırakıldı)
*Ayrıca Temada Hoş Görüntü Olması Amacıyla On Off Offlock İkonuna Türk Bayrağı Yerleştirildi.
*Bitti Mi? Tabiki Bitmedi Ayrıca Temaya %100 Uyumlu Tamamen Kendi Düzenlememle Arka Planını Çıkarttığım Muhteşem Bir Yere Ultra Kullanışlı Bir De Menü Ekledik.
*Temamızın Her Rengiyle Uyumlu Kılınması Amacıyla Bazı Alanları Gri Ve Kırmızı Tonlarıyla Kapattık Örn=Container.
Geçelim Capslarımıza;
BjFViS6.png
-------
xkpoVZT.png
---------
a14AOSy.png
------
CBWXp74.png

XML=
Kod:
http://st.10tl.net/tema/next/xml/turkiyem-tema.xml

Emeği Geçenler;
DieseL
NEXT

Arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
NOT:Resimde Bozukluklar Olabilir Canlı demoyu Öneriyoruz :)
Canlı Demo:http://turkiyemtema.10tl.net
İYi Forumlar Dilerim Kullananlar Ve Beğenen Arkadaşlarım Replerini Eksik Etmesin Lütfen...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrikler kardeşim :)

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2013 Saat: 14:42)online Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet başarılı bir çalışma olmuş tebrikler kardeşim :)

Teşekkürler Kardeşim V.1 olduğu için biraz basite kaçmak istedim daha iyileri olacak inşallah.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim yaptıklarım on of iconları :D temaya indexine bişeyler daha ekleseydin dahada güzel olurdu bence :)
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2013 Saat: 14:59)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Benim yaptıklarım on of iconları :D temaya indexine bişeyler daha ekleseydin dahada güzel olurdu bence :)

Evet Sadece On ikonunu kullanma kararı aldım :)
V.2 Daha Gelişmiş olacak temanın devamlılığı açısından bir yerde bırakmalıydık :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
V2 de yardım edebilirim, yenilenmesi gereken çok şey var bence menü olsun başka şey olsun :) özele gelin konuşalım
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2013 Saat: 15:02)Retribution Nickli Kullanıcıdan Alıntı: V2 de yardım edebilirim, yenilenmesi gereken çok şey var bence menü olsun başka şey olsun :) özele gelin konuşalım

Şimdiden hazırlığa başlamanın alemi yok diye düşünüyorum 3-4gün sonra belki yeniden v2 cıkartılabilir ama konu rehavet görürse...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
cok güzel calısma v2 yi beklerim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2013 Saat: 15:45)Titreşim Nickli Kullanıcıdan Alıntı: cok güzel calısma v2 yi beklerim

Teşekkürler :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tebrikler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(28-01-2013 Saat: 16:05)XTK Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tebrikler

Teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM