Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
▓ONUR▓v1 Theme daha bitmedi:)
http://temaci.10tl.net/index.php
bunu sadece 1 gunde yptım vlla smdi bir seyiini sorsnz imkansız veremem oyle krıstırdımki temayı tmmamen bn yptım 1 2 alındı var o kdr:) daha bitmedi nasıl olmus?

birde olurda biri kaynaktn headerı fln almak isterse urasmasın icinden ckamaz:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel .
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2013 Saat: 18:55)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Güzel .

saol.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İyi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Olmuş ellerine Sağlık ama eksiklerini var birde kaymalar oluşmuş... o kötü olmuş ama onun haricinde güzel..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
header'ı calmadan sorup öyle alsaydın daha iyi olurdu kınıyorum + kaldırıkmasını istiyorum tema hakları içerik aittir tasarımını satın aldığım temanın kodlarından calısmıs resmen kaldır.
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2013 Saat: 20:42)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header'ı calmadan sorup öyle alsaydın daha iyi olurdu kınıyorum + kaldırıkmasını istiyorum tema hakları içerik aittir tasarımını satın aldığım temanın kodlarından calısmıs resmen kaldır.

tamam kardesim sorun digil degisiriz:D O girişi bnde yparım birde arkaplanı aldım onuda hlledirim cok buyuk bisey diğil yni forumu kapatıyorum silip duzelticm sorun digil yni kınamanıza gerek yok sadece soylemeniz yeterdi.
zten login boc ypıcktm. resmide degisicim sakın ol.

birde o header alıntı dıgıl kardesim sallama lütfen smdi farkettim sadece giriş paneli var alıntı birde resmi header bna ayit!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(14-01-2013 Saat: 20:42)Ares Nickli Kullanıcıdan Alıntı: header'ı calmadan sorup öyle alsaydın daha iyi olurdu kınıyorum + kaldırıkmasını istiyorum tema hakları içerik aittir tasarımını satın aldığım temanın kodlarından calısmıs resmen kaldır.

Allah ıcın senın merlın fanın temasını para ıle mı aldın ? yoksa bı yerde gorup ındırdıp 10tl.net e mı uyarladın ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping