24-12-2012 Saat: 20:37
Arkadaşları logo aynı olcak sadece WEST COAST yerine ATEyazılıcak School Of Rock yerinede Heavy Metalyazıcak.
+3 Rep yapan arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
Logo [İstek]
|
24-12-2012 Saat: 20:37
Arkadaşları logo aynı olcak sadece WEST COAST yerine ATEyazılıcak School Of Rock yerinede Heavy Metalyazıcak. +3 Rep yapan arkadaşa şimdiden teşekkürler :)
24-12-2012 Saat: 20:41
Böyle bir çalıntı logo yapmak için izninizin olması gerekir başımıza bela olmayacağını düşünüyorsan yapayım.
24-12-2012 Saat: 20:48
Logoyu buldum yerdeki admin hiç bir izinsiz alınzmaz yada kopyalanamaz yazısı yazmamaıştı bende o yüzden aldım logoyu bir sakınca olcağını sanmıyorum
24-12-2012 Saat: 20:56
24-12-2012 Saat: 20:59
evet çok güzel olur kaldırısanız :)
24-12-2012 Saat: 21:04
Dur mechoutes ben bu kural üzerine dedim şöyle bir karar çıktı site link verecek öyle yap. ver 2.de konuda site linkini koyun, uyarı, ya da ban vermek zorunda kalırız.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
24-12-2012 Saat: 21:07
www.totalwartr.10tl.net sitesi için yaptırıyorum.
24-12-2012 Saat: 21:07
(Son Düzenleme: 24-12-2012 Saat: 21:08, Düzenleyen: KazuyaMishima.)
Tmm Koyuyom 1DK
Al bu arada Sendemi TeenWolf İzliyosun?
24-12-2012 Saat: 21:09
niye logo yazılarının siteyle bi alakası yok?
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
24-12-2012 Saat: 21:18
yeni bir kategori ve yeni bir dorum açıcam orda açıklamayla bu fotoyu kullnıcamda ondan uzun zamandır bu forumdayım bir şüpheli hareketi gördüyseniz banlayın arkadaşım bu kadar basit. Teşekkürler KazuyaMishima 'da ATE yazısı çok kötü duruyo genede eline sağlık
24-12-2012 Saat: 21:20
(24-12-2012 Saat: 21:18)Virüs Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yeni bir kategori ve yeni bir dorum açıcam orda açıklamayla bu fotoyu kullnıcamda ondan uzun zamandır bu forumdayım bir şüpheli hareketi gördüyseniz banlayın arkadaşım bu kadar basit. Teşekkürler KazuyaMishima 'da ATE yazısı çok kötü duruyo genede eline sağlık Öyle Artist, Artist Konuşmaya Gerek Yok. Adam Gibi Açıklayabilirdin, Tamam güle güle kullan logonu bence mechouteside bekle derim ama sen bilirsin.
24-12-2012 Saat: 21:26
Editemede Pek İyi değilim ama Yaptım İşte bişeyler
Gerçekten ugraştım bir teşekkürü eksik etme. Elime yüzüme bulaştı bende son çare editledim.Daha güzel durması için böyle yaptım.
Semih Y. ben bu forumda hiç bir zaman artis artis konuşmadım hiç bir kimsenin öalışmasına kötü yorum yapmışlığım yada beğenmediğime dahit bir yorum yapmışlığım yoktur.Bugüne kadarda bu forumdayım hiç bir çalıntı logo yada vb birşeyin ediylenmesini istemedim.Artis artis konuşma derken ki tavrınızı iyi takının
(24-12-2012 Saat: 21:37)mechoutes Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Çok teşekkürler repinizi verdim elinize sağlık :) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|