Konuyu Oyla:
  • Toplam: 4 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sins Theme v1.0 Theme
Information 
Merhaba Arkadaşlar bir süredir Ares ile üzerinde çalıştığımız. Dileyen dilediği şekilde kullanabilir ama lütfen footer'ı düzenlemeyiniz. Yani emeğe saygısı olan değiştirmez. Ayrıca değiştirenlere Hakkımızı Helal Etmiyoruz...Biraz Bozukluklar olabilir. bunları yorum olarak atarsanız en yakın zamanda düzeltmeye çalışacağız. Eğer tema beğenilirse v2.0 olarak geliştirmeyi düşünüyorum. Evet Bu kadar konuşma yeter artık temayı koymanın zamanı geldi :)

adsiz.png

adsizz.png

Tema XML (10tl.net kullanıcıları için):
Kod:
http://st.10tl.net/tema/smeaqol/xml/sinstheme.xml

Kendi Forumlarına Yüklemek İsteyenler Aşağıdaki linklerden indirebilirler.(Hepsi Aynıdır. Alternatif olarak ekledim.)

Kod:
http://s2.dosya.tc/server22/fapxOK/SinsThemev1.0Requiem_-Ares.rar.html

http://www.roosle.com/5SXLYCSC7IJU/Sins_Theme_v1.0_Requiem__-_Ares.rar.html

http://www.tekdosya.com/files/XT60545ZT/ab78920df40452fc6ea65f13b71d9494/Sins_Theme_v1.0_Requiem____-_Ares.rar.html

Rar Pass : reqares

Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Tebrikler Güzel Bir Çalışma Olmuş Fakat Yeni Mesaj İçeriyor /İçermiyor/Bölüm Kilitli İkonları pek olmamış mantıksız kalmış bence renk uyumuna dikkat edilerek yapılabilirdi yinede başarılı bir çalışma olarak nitelendiriyorum Başarılarınızın Devamını Diliyorum :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:49)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle Tebrikler Güzel Bir Çalışma Olmuş Fakat Yeni Mesaj İçeriyor /İçermiyor/Bölüm Kilitli İkonları pek olmamış mantıksız kalmış bence renk uyumuna dikkat edilerek yapılabilirdi yinede başarılı bir çalışma olarak nitelendiriyorum Başarılarınızın Devamını Diliyorum :)

Teşekkür ederim o on - off - offlock iconları biraz aceleye geldi :) Aslında hiç koymayacaktım. Ama boş kalmasın diye koydum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:50)Requiem™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2012 Saat: 22:49)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle Tebrikler Güzel Bir Çalışma Olmuş Fakat Yeni Mesaj İçeriyor /İçermiyor/Bölüm Kilitli İkonları pek olmamış mantıksız kalmış bence renk uyumuna dikkat edilerek yapılabilirdi yinede başarılı bir çalışma olarak nitelendiriyorum Başarılarınızın Devamını Diliyorum :)

Teşekkür ederim o on - off - offlock iconları biraz aceleye geldi :) Aslında hiç koymayacaktım. Ama boş kalmasın diye koydum.

V.2 Yapacaksanız Gri Tonlamalarını Kullanmanızı Tercih Ederim...:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gayet Güzel Başarıların Devamını Dilerim ancak Logo Kısmını Pek Beğenmedim.Gerisi Güzel.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:53)ASiPaTRoN Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(05-12-2012 Saat: 22:50)Requiem™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

V.2 Yapacaksanız Gri Tonlamalarını Kullanmanızı Tercih Ederim...:)

Evet v2 planlıyorum. o zaman tavsiyelerinizi uygularım :)

(05-12-2012 Saat: 22:53)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet Güzel Başarıların Devamını Dilerim ancak Logo Kısmını Pek Beğenmedim.Gerisi Güzel.

Teşekkür ederim :) v2 Olayında düzeltmeye çalışırım.

(05-12-2012 Saat: 22:53)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şahanesin Kanka. :)

Teşekkür ederim kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Theadda düzensizlik var vs. vs.

Ben beğenmedim ares ile senden asla bunu beklemezdim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:59)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Theadda düzensizlik var vs. vs.

Yorum için teşekkürler :) Sorunları tam olarak söylersen v2 de düzeltme şansımız olur :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Danke.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 23:02)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Danke.

Ne Demek :) Ben Teşekkür ederim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:53)Edward Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Gayet Güzel Başarıların Devamını Dilerim ancak Logo Kısmını Pek Beğenmedim.Gerisi Güzel.

Evet Baya Büyük Geldi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılı !
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Menü Logoyu tamamen fail yapmış aşırı renk uyumsuzluğu var thead daki ile diğer yerlerdeki thead renkleri farklı tborder de sorun var bilmiyorum :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
:) Yorumlar için teşekkürler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Logo Çok Uyumsuz..;)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-12-2012 Saat: 22:59)rayray93 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Theadda düzensizlik var vs. vs.

Thead bir sorun göremiyorum yazı rengi diyorsanız css ayar çekebilirsiniz kendinize göre sade css üzerinde hos bir tasarım cıkatığımıza eminim yani herkezin renkleri ve zevkleri tartısılmaz :)

Menüye dönersek evet rengi tuturanadım :D neyapalım buda böle oldu tuturabilen varsa buyursun ekleme yapabilir :)

Thead resmi ile menü arkaplan resm eklemek isteyenler bu css kodunu glob css bulun istediğiniz gibi değiştirin

Kod:
ul.semiopaquemenu {
/* main menu UL */
font: bold 14px Georgia ;
width: 75%;
background: #040404url(http://st.10tl.net/tema/smeaqol/images/sins-theme/thead_bg.png) repeat-x scroll left top;
padding: 11px 0 8px 0; /* padding of the 4 sides of the menu */
margin: 0;
text-align: left; /* set value to "left", "center", or "right" to align menu accordingly */
}

Demo : http://sinstheme.10tl.net/
+ Default Teması ürezerine kodlamıstır bir tema bulup Thead tcat menü değişmedik kimisi editler bizimki kişsel sadelestrilmiş css üzerine bir tema fazla resimli temalarda resimler cokluğundan dolayı seo analizi yaparsanız analarsınız :D

+ Herkezin zevki Farkılıdır Beğenen yada Beğenmeyen Herkeze saygım sonsuz :)
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)

Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac)

İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero)

Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping