Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rep verme , ve birkaç soru cevabı ılk bılene +5 rep
arakadaşlar ben kendıme mesala 100 rep vermek ıstıyrum yada birine 100 rep vermek istiyorum nasıl yapıcam ? birde bir sorum var
benım sitede rank la profile resmi yan yana onları nasıl degıstırıcem ?
rank altta resım ustte olsun yani
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2012 Saat: 16:09)ahmetasi90 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: arakadaşlar ben kendıme mesala 100 rep vermek ıstıyrum yada birine 100 rep vermek istiyorum nasıl yapıcam ? birde bir sorum var
benım sitede rank la profile resmi yan yana onları nasıl degıstırıcem ?
rank altta resım ustte olsun yani

1. Rep Yükseltilmez
2. Ona Göre Temalar Var Araştır
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şu anda kullandıgım tema oyledı resminde vardı adamda yazmıstı

rank ile foto aynı yerde olmaz diye yazıodu ama onun kodu falan var galıba , rep konusuna gelınce arkadaşım bir sitede bana 100 rep verdi kendı repi 9999 falan dı :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2012 Saat: 16:17)ahmetasi90 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şu anda kullandıgım tema oyledı resminde vardı adamda yazmıstı

rank ile foto aynı yerde olmaz diye yazıodu ama onun kodu falan var galıba , rep konusuna gelınce arkadaşım bir sitede bana 100 rep verdi kendı repi 9999 falan dı :D

AdminKp>Kullanıcılar&Gruplar>Gruplar>Administrators>Karma Puanı Seviyesi>Yükselt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
2 sorununda Admin Kp >> Yapılandırma >> Konu Görüntüleme Ayarları >> Konu Gösterim Stilini Klasik Olarak Göster Dersen İstediğin Olur Aynı Şeyi Kullanıcı Panelinde Seçeneklerden Klasik Görünümü Seçersen Olur
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(04-12-2012 Saat: 16:20)Mavi-Kasırga Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(04-12-2012 Saat: 16:17)ahmetasi90 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şu anda kullandıgım tema oyledı resminde vardı adamda yazmıstı

AdminKp>Kullanıcılar&Gruplar>Gruplar>Administrators>Karma Puanı Seviyesi>Yükselt

saol verdim repi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Alıntı:benım sitede rank la profile resmi yan yana onları nasıl degıstırıcem ?

Admin KP >> Şablon&Stil >> Şablonlar >> Posbit Şablonlar >> Posbit 'te şu kodu bul:

Kod:
{[$avatar]}

yanına su kodu ekle.

Kod:
<br>

Sonuç şöyle olmalı.

Kod:
{[$avatar]} <br>
{[$groupimage]}
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)