19-11-2012 Saat: 13:32
Merhaba.Benim forumum cok hızlı bir şekilde kalknıyor.Ama tabi 10tl.net gibi ağır bir sunucu benim forumumu ne kadar koruyabilir en fazla,ve ben bu korumayı nasıl artırabilirim.
Forum Güvenligi Yardım
|
19-11-2012 Saat: 13:32
Merhaba.Benim forumum cok hızlı bir şekilde kalknıyor.Ama tabi 10tl.net gibi ağır bir sunucu benim forumumu ne kadar koruyabilir en fazla,ve ben bu korumayı nasıl artırabilirim.
19-11-2012 Saat: 14:20
Yetkililere Ö.m Yoluyla İletişime Geçmeni Tavsiye Ederim.
Ya 10tl.net herseyi tam olarak vermiyor,bazı seyleri elinde blunduruyor.Benimde yardıma ihtiyacım var.Eger forumum yarın birgun ddos,hack vb donarsa veya girerlerse napıcam.
2 dk da index bulp grn var
19-11-2012 Saat: 14:46
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=6904
Yukarıdaki konudaki söylenenleri yaparsanız herhangi bir güvenlik probleminiz olmaz.Hack gibi bir durum olsa bile çok çabuk bir şekilde geri alabilirsiniz. http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=119 Ve yukarıdaki konudaki kuralları ihlal etmediğiniz sürece forumunuz kapanmaz.(Forum uzun süre kullanılmazsa da kapatılabilir.) GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
19-11-2012 Saat: 14:50
Oradaki konu bayat evet kimseye sifre falan vemrem sifremde uzunduur ama açık bulursa?
19-11-2012 Saat: 15:21
Açığı Olsaydı suan destek vb sitelere Deface'yapılırdı ama bu mümkün değil güvenlik tam siz şifrenizi ve msn adresini baska kişilerle paylasmadığınız sürece hiçbirşey olmaz kolaygelsin
Kuvvete dayanmayan adalet âciz, adalete dayanmayan kuvvet zalimdir. (Blaise pascal)
Bilginin efendisi olmak için çalışmanın uşağı olmak şarttır. (Balzac) İnsanın en büyük düşmanı, bizzat kendisidir. (Çiçero) Affetmek ve unutmak iyi insanların intikamıdır. (Schiller )
19-11-2012 Saat: 15:22
Eyw.Konu kilit çözümü buldm ben
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|