Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Psd'yi Css'ye Aktarma - Photoshop İle
Arkadaşlar Bunu İnternet'de Buldum ve Bir Arkadaşımızın Verdiği Çalışmayı Css'ye Çevirdim Tam Olarak Doğru mu Yanlış mı Onu Bilmiyorum Fakat Paylaşmak İsdedim Sizle.

1.PNG

1:| merhabalar burda basitçe photoshoptaki bir PSDyi css yada html ye aktarmayı göstericem BENDE baya
bir zaman aramıştım bunu şimdi inteernetten buldugumuz yada kendimiz photoshopta tasarladıgımız bir site temasını yani psd yi css ve html ye dökmeyi göricez basitçe amaç nasıl yapıldıgı hakkında bilginiz olsun
Not:ben photoshop cs 5 kullandım ama imageready olan sürümlerdede yapabilirsiniz bende bu kurulu oldugu için bunda anlatma geregi duydum...
yapılışı
-her hangi bir psd yi açıyoruz

2.png

2:|sonra slide tools ile psdnin header footer gibi alanlarını bu bıcakla kesiyoruz

3.PNG

3:|kesme işleminiz tamamsa aşagıya dewam ediyoruz

4.png

4:|photoshopun dosya-menüsünden -web ve aygıtları için kaydete tıklıyoruz ve

5.PNG

5:|karşımıza böyle bir ekran geliyor bu ekrandayken sag alt köşedeki kaydeti tıklıyoruz

6.PNG

6:| tıkladık ve ayarlar şeçeneyinden

7.png

7:|diger yazan kısmı işaretledik ve

8.PNG

8:|bu menü açıldı ve burdan css ye aktarıcamız için sonraki yazan butona tıklıyoruz ve bu ekranı buluyoruz
ve css olustur seceneyini işaretliyoruz ve TAMAM diyoruz

9.PNG

9:|kaydetcemiz yeri tıklıyoruz ''isterseniz masaüstünde bi klasör olusturun onun içine kaydedin siz bilirsiniz ve

10.PNG

10:|CSS MİZ HAZIR SİZ GERİSİNİ HALLDERSİNİZ :D UMARIM GÜZEL Bİ SEKİLDE ANLATMISIMDIR...

Sabit Alınırsa Sevinirim Çünkü Çoğu Kişinin Bilmesi Gereken Birşey

Alıntıdır !!!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-11-2012 Saat: 01:19)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler

Rica Ederim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi