Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir sorum.
Arkadaşlar temayı yükleyip koyuyorum admin CP den yükleyince temadaki
resimler bozuk gözüküyor.:(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Uyumlu Değildir..!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Admin kp>Temalar Şablonlar>Sablonlar>Kullandığınız Temanın Şablonları>Postbit Şablonlar>postbit_edit mesela düzenle butonu budur buna gir koyacağın butonun linkini koy ama bu düzenledir ingilizce biliyosan anlaarsın diğer butonların hangi postbit şablonunda olduğunu
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yukledigin xmlnin yanında resim dosyalarıda varsa upload edilmesi gerekiyo olabilir yada nası anlatıcam images dosyası fln varsa bir yetkiliyee soyle o yapsın obur turlude temayı degis sorun yukleyendedir herhalde.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2012 Saat: 19:22)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp>Temalar Şablonlar>Sablonlar>Kullandığınız Temanın Şablonları>Postbit Şablonlar>postbit_edit mesela düzenle butonu budur buna gir koyacağın butonun linkini koy ama bu düzenledir ingilizce biliyosan anlaarsın diğer butonların hangi postbit şablonunda olduğunu

Her buton neredeyse istersen site linki veriyim buradan.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2012 Saat: 19:22)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Admin kp>Temalar Şablonlar>Sablonlar>Kullandığınız Temanın Şablonları>Postbit Şablonlar>postbit_edit mesela düzenle butonu budur buna gir koyacağın butonun linkini koy ama bu düzenledir ingilizce biliyosan anlaarsın diğer butonların hangi postbit şablonunda olduğunu

ne damak istedin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim Ekliyecem

Resimlerde Hangi Şablon Hangi Butonun Şablonu Var

fnjv8.png

fnjw0.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(05-11-2012 Saat: 19:36)kafle Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Resim Ekliyecem

Resimlerde Hangi Şablon Hangi Butonun Şablonu Var

fnjv8.png

fnjw0.png

Ben en iyisi forum linkini vereyim:

http://minecraftdia.10tl.net/index.php
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kusura Bakma Kendi Forumum İle ilgileniyorum resimlerde hangi şablon neyin yazıyo yaparsın
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping