https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wolfteam Rank Setim
Wolfteam İle İlgili Sitesi Olanlar Buyrun :

fbb6v.gif

fbb73.gif

fbb7g.gif

fbb7k.gif

fbb7m.gif

fbb7p.gif

fbb7r.gif

Tamamen Bana Aittir..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bence bide scapeden yapma photoshopta daha güzel yapıyorsun ama yinede ellerine sağlık orta dereceli güzel kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2012 Saat: 11:37)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bence bide scapeden yapma photoshopta daha güzel yapıyorsun ama yinede ellerine sağlık orta dereceli güzel kardeşim :)

kardeşim kolum sakat ve shop kullanmıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
DahaGüzel Olabilirdi+Geliştirilmeli :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2012 Saat: 11:33)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle basit şeyleri niye paylaşıyorsun?

Yapmış paylaşamaz mı yani sen beğenmemiş olabilirsin bence gayet hoşlar nasıl bölüm şefi adayı oldun anlamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2012 Saat: 11:33)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle basit şeyleri niye paylaşıyorsun?
Adamın emeğine saygı duyman gerekirken böyle cümleler kurmayın lütfen.Beğenmemiş olabilirsin senin yaptıklarında başkasına basit gelebilir ozaman sende paylaşmayacaksın,olurmu böyle olmaz tabiki ama gerekli yerleri düzeltmesini veya eğer sen daha iyi anlıyorsan ona yardım edebilirsin ama böyle cümleler yakışmıyor bölüm şefi adayısın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sade ve fena değil.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(27-10-2012 Saat: 13:16)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(27-10-2012 Saat: 12:25)Modern Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Yapmış paylaşamaz mı yani sen beğenmemiş olabilirsin bence gayet hoşlar nasıl bölüm şefi adayı oldun anlamadım.

Çok istiyorsan git şikayet etde alsınlar adaylığı. Post kasttığını bilip bilmeden konuşma. Bu aralar birşey oldu sana. Sorunun varsa içini dök.

gayet hoş olmuş ayrıca ister paylaşır ister paylaşmaz şefliği azcık hak etmeyi dene.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping