Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yardım !
Arkadaşlar bir forumda görmüştüm her hangi bir kategoriye tıklayınca giriş yap ve üye ol yeri çıkıyodu.
Bende yapmak istiyorum ama nasıl yapabilirim.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 14:00)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o sitenin adresini alabilrmiyim ?

sitenin adresini hatırlamıyorum ama biraz arayıp bulurum.

Hayatta üç şey insanın özüne zarar verir; öfke,açgözlülük, kibir..  Hz.Muhammed (s.a.v)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 14:03)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ziyaretçilere Forumları Görmeyi ve konuları görmeyi kapatırsanız karşısına giriş yapma paneli çıkar

heh işte bende onu demek istedim işte onu nasıl yapabilirm.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü google botu sitenize ziyaretçi olarak geliyor. Sitenizi ziyaretçilere kapatırsanız google konularınızı indexleyemez. Sitenizde google yükselemez. Benden size tavsiye yapmayın derim.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 14:08)RAPAEL Nickli Kullanıcıdan Alıntı: admin kp - kullanıcılar &gruplar - gruplar - guest - forumlar ve mesajlar

teşekkür ederim.

(24-10-2012 Saat: 14:11)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onu yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü google botu sitenize ziyaretçi olarak geliyor. Sitenizi ziyaretçilere kapatırsanız google konularınızı indexleyemez. Sitenizde google yükselemez. Benden size tavsiye yapmayın derim.

belli bir üye sayısına yükseldikten sonra zaten kaldıracağım.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site zaten linkleri otmatik gizler ama konuları görmeyen biri sitenize üye olmaz bence. Tanıdık biriyse bilememde içeriğini bilmediğim bir siteye üye olmam ben mesela. Yine de siz bilirsiniz.
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-10-2012 Saat: 14:22)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Site zaten linkleri otmatik gizler ama konuları görmeyen biri sitenize üye olmaz bence. Tanıdık biriyse bilememde içeriğini bilmediğim bir siteye üye olmam ben mesela. Yine de siz bilirsiniz.
Ewet Kardeşim Bende Sana katılıyorm İçeriği bilmessen Nie kayıt olasın :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 4 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping