Kötü veya iyi yorumlarınızı bekliyorum kısa sürede yaptığım denemelerimden birisi
Yeni imzam V2
|
23-10-2012 Saat: 18:06
Mybb Uzmanımı?
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
23-10-2012 Saat: 18:09
İmzalar böyle olmuyor, güzel.
23-10-2012 Saat: 18:14
yazacak bişey bulamıyodum bende kendimi uzman olarak gördüğüm için bunu yazdım
mechoutes çok sağol :)
23-10-2012 Saat: 18:18
MyBB Uzmanı Böylemi İmza Yapar :D
23-10-2012 Saat: 18:20
Offf çok dalgaya verdiniz konuma lütfen bu tür şakalar yapmayın yukarıda açıkladım neyin ne olduğunu :S
Edilenmiştir.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK! Metars Theme V1.0 Stloje Theme V1.0 WMCAMP Alışveriş İndex Tasarımı Henry İndex Tasarımı Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
23-10-2012 Saat: 18:21
(Son Düzenleme: 23-10-2012 Saat: 18:26, Düzenleyen: Time Traveler.)
(23-10-2012 Saat: 18:18)Reyretee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MyBB Uzmanı Böylemi İmza Yapar :D Mybb uzmanlığı ile Grafik-Tasarımın ne alakası var kardeşim ? Lütfen aşalayıcı kelimeler söylemeyelim ! Güzel olmuş kardeşim ellerine sağlık :) Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Son olarakta resmi editledim konumu baltalamaya çalışanlardan korunmak için inş bunuda beğenirsiniz
(23-10-2012 Saat: 18:21)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(23-10-2012 Saat: 18:18)Reyretee Nickli Kullanıcıdan Alıntı: MyBB Uzmanı Böylemi İmza Yapar :D Sendende allah razı olsun kardeş ilk defa beni savunan oldu beğenmen beni çok sevindirdi :)
23-10-2012 Saat: 19:22
İlkine göre daha başarılı...
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
23-10-2012 Saat: 20:39
Herkezden allah razı olsun :) çok sevindirdiniz beni orta derecelide olsa demekki gelişme var :)
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi