https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DÜN FORUM AÇTIM BUGÜN İSE ADMİN HESABINDAN İZ YOK
DÜN FORUM AÇTIM BUGÜN İSE ADMİN HESABINDAN İZ YOK

http://goldenfrm.10tl.net/index.php

FORUM BU NİCKİMİ ŞEKİLLİ YAPTIM яσσ¢нмєℓ BUYDU SONRA ARKADAŞIMI ÇAĞIRDIM FLN YORUM YAZMIŞTIM EDİTLEMİŞ KÜFÜR YAPMIŞ SONRA YORUMUMU DÜZELTTİM AMA NE OLDU BİLMİYORUM 1 GÜN GEÇTİ ADMİN HESAP YOK BAK RESİM f4hlu.png

nasıl yeni bir admin hesabı açıcam
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Öncelikle Büyük yazmayın. Gerçekten Konuyu Çok kötü gösteriyor. Sorunuza Gelince Forumunuzda Şimdlik Admin Veya başka bir yetkili olarak kimse görünmüyor. Yeni Bir Admin Kullanıcı Açamazsınız. Yani Yapacağınız en iyi şey Gidip Yeni bir site açmak. Olan olmuş.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2012 Saat: 12:54)JustForYou Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Öncelikle Büyük yazmayın. Gerçekten Konuyu Çok kötü gösteriyor. Sorunuza Gelince Forumunuzda Şimdlik Admin Veya başka bir yetkili olarak kimse görünmüyor. Yeni Bir Admin Kullanıcı Açamazsınız. Yani Yapacağınız en iyi şey Gidip Yeni bir site açmak. Olan olmuş.

o kolayda forumlar çok uğraştırıyor ranklar fln rütbeler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Üzgünüm ama şu an yapılacak başka birşey yok gibi görünüyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
RoochmeL...! Bidaha Büyük Harfle Yazı Yazma Siten İçin Yapılacak Hiç Birşey Yok Ama Ben Benim Steme Gorevli Arıoyrum Gel Beraber Yonetelim İStersen Siteme Girmek İçin Tıkla

?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şifremi Unuttumdan, Eposta Adresini Yaz Kullanıcı Adın Ve Şifren Gelir, Bu Aradada Lütfen Fazla Bilgili Olmayan Yeni üyeler RoochmeL Arkadaşımız Bir Yeni Üye Forum Kurallarını Bilmiyor, Birkere Uyarmanız Yeterli Olacaktır. Bundan Şüphesiz Eminim Forum Kurallarını Okumak İçin : http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=19063&highlight=Forum+Kurallar%C4%B1 Adresine Gitmeniz Yeterlidir, İyi Forumlar.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(21-10-2012 Saat: 13:27)SnoopDoq Nickli Kullanıcıdan Alıntı: RoochmeL...! Bidaha Büyük Harfle Yazı Yazma Siten İçin Yapılacak Hiç Birşey Yok Ama Ben Benim Steme Gorevli Arıoyrum Gel Beraber Yonetelim İStersen Siteme Girmek İçin Tıkla

?

Snoopdoq ben gelebilirim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Büyük harf bağırmak anlamına gelir.Harfleri küçültün lütfen.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

500000 -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform