https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yeni bir kullancı resmi denemem
İlk önce bir resim buldum arkadaşlar azrail resmi bu işte;

f1l40.jpg

Evet arkadaşlar sonra bir sitede bir photoshop programı buldum sonra bu hale getirdim kullanmayı bilmiyorum ha beceriksiz demeyin 2 tuşa tıkladım bölye oldu bide ingilizceymiş :D program neyse sonradan çıkan resimde bu;

f1l4w.jpg

Sonradanda normal prgramla animasyon haline getirdim böyle yaptım inş beğenirsiniz buyrun;

f1l59.gif

Bazı arkadaşlar neden en başından böyle anlatdınki diyebilir bu o resmi o diğer photoshop programıyla yaptığımı gösterip hemde son halini furkomm yazan halini göstermek için anlatdım Neyse inş beğenirsiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Güzel Yapmışsında Boyutu Büyük Geldi Bana ??
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Evet kabul etmedi zaten :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-10-2012 Saat: 15:04)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Evet kabul etmedi zaten :(

Fotoğraf Bulunmuş, Ve Editlenimiş!
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim ne "!" işaretini kullanıyorsun bende internetden buldum bir phostoshop programıyla 2 tuşla böyle yaptım sonrada böyle oldu dedim terbiyesizlik yapıpda post kasmak için konu baltalama terbiyesiz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-10-2012 Saat: 15:10)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim ne "!" işaretini kullanıyorsun bende internetden buldum bir phostoshop programıyla 2 tuşla böyle yaptım sonrada böyle oldu dedim terbiyesizlik yapıpda post kasmak için konu baltalama terbiyesiz.

KARDEŞİM O OKUMADAN MESAJ YAZMIŞ ZATEN YUKARDA DİYORSUN :D
SİNİRLENMEYE GEREK YOK
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Gerçekten o kadar uğreştım bi anda çok sinirlendim destek 10tl net üyelerine özür diliyorum üzgünüm
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(18-10-2012 Saat: 15:12)ProUsers Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(18-10-2012 Saat: 15:10)furkomm Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeşim ne "!" işaretini kullanıyorsun bende internetden buldum bir phostoshop programıyla 2 tuşla böyle yaptım sonrada böyle oldu dedim terbiyesizlik yapıpda post kasmak için konu baltalama terbiyesiz.

KARDEŞİM O OKUMADAN MESAJ YAZMIŞ ZATEN YUKARDA DİYORSUN :D
SİNİRLENMEYE GEREK YOK

1. Büyük harfle yazılmaz, İkincisi Başlıklarda sadece ünlem kullanılmaz yorumlarda karısamassın.
10TR.NET Yardım istekleriniz için Ö.M atabilirsiniz.
Saçma Konu Ve Başlıklara Destek YOK!
Metars Theme V1.0
Stloje Theme V1.0
WMCAMP
Alışveriş İndex Tasarımı
Henry İndex Tasarımı

Bence bu ülkede herkes bilgisayar programlamayı öğrenmeli. Bir bilgisayar dili öğrenmeli. Çünkü bu, insana nasıl düşüneceğini öğretiyor. Ben bilgisayar bilimini bir sosyal bilim olarak görüyorum. Bu herkesin öğrendiği bir şey olmalı.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben sana forumda yasak demedim bana karşı bağıramazsın anlamında dedim hala konu baltalıyorsun eğer devam edersen bildiricem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping