https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
photoshopdan anlayanlar bi yardım etsin
bende photoshop cs6 var fakat ben resimleri hani yuvarlak bir sölicek kelimeyi bulamıyorum resim cekicem mecbur:)

eklentilerde mevcut resim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yuvarlak çizim kalıbı yardımıyla bir yuvarlak çizin. Daha sonra resmi ctrl+sol mouse tuşuyla yuvarlağın içine götürün.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-09-2012 Saat: 21:33)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yuvarlak çizim kalıbı yardımıyla bir yuvarlak çizin. Daha sonra resmi ctrl+sol mouse tuşuyla yuvarlağın içine götürün.

getiriyorum fakat üstünde kalıyor yani yapamadım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sağ tarafta stillerin altında katmanlar var. İngilizce kullanıyorsan layer Türkçe kullanıyorsan katmanlar yazar. Orada çizdiğin şekil için Türkçe kullanıyorsan Şekil 1 yazar. Onu tutup en alttan ikinci sıraya çek
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-09-2012 Saat: 21:41)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sağ tarafta stillerin altında katmanlar var. İngilizce kullanıyorsan layer Türkçe kullanıyorsan katmanlar yazar. Orada çizdiğin şekil için Türkçe kullanıyorsan Şekil 1 yazar. Onu tutup en alttan ikinci sıraya çek

orda zten kardesim bna video fln bulabilirmsin bulursan +2 rep vrcm ltfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Vieoyu bilemem ama istersen Teamwiever'dan halledeyim sen de izle ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-09-2012 Saat: 21:52)Tunis Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Vieoyu bilemem ama istersen Teamwiever'dan halledeyim sen de izle ?

Teamwiever ne oldugunu bilmiyorum fakat izleyebiiliyosam olur.)

(26-09-2012 Saat: 21:53)Albert Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Dostum bazı şeyler CS6 da farklı kısayol tuşları oluyor. Kısayol tuşları değişebiliyor. Sana tavsiyem CS5 (Hem cs6 gibi karanlık değil)

onu indiremem daha bunun çözümünü istiyorum ben:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bana ö.m ile ulaş ço kolay bi şekilde teamviewer ile halledelim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform