Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dreamweaver İsteğim
Merhaba arkadaşlar sizden bir isteğim olucak...

benim bilgisayara adobe programları yüklenmiyor kabul etmiyor yüklemeyi bilgisayar bilmiyorum neden bende hazır toplu bir dosya şeklinde bazı yerlerden buluyorum ps falan buldum ama dreamweaver bulamadım elinizde dreamweaver çalıştırmam için gerekli bir dosyaları varsa rar yapıp yüklermisiniz yada bulabilirmisiniz dw 3-4-5 farketmez yeterki çalışsın

torrent olursa süper olur veren arkadaşlar olursa çalışırsa bilgisayarımda iki gün ard arda toplam 10 rep vericem bilginize

Setup vermeyin setuplar yüklenmiyor zaten direk setup ile yüklenmiş dosyayı verin lütfen

Bekliyorum lütfen yardımcı olunuz..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bende adobe değil macromedia kullanıyorum. Burdan indirdim bir bakın belki beğenirsiniz

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11585&highlight=Dreamweaver
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 18:19)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bende adobe değil macromedia kullanıyorum. Burdan indirdim bir bakın belki beğenirsiniz

http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=11585&highlight=Dreamweaver

Konu benim konum.Bunun indirme süresi biraz fazla olabilir.İsterseniz bunun portablesini upload edebilirim.O çok daha hızlı ve kurulumsuz olması da bir avantaj.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler macromediada psd dosyalarını açma özelliği varmı?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Upload ettim.BUYRUN !
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 18:42)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Upload ettim.BUYRUN !

yüklensin çalışırsa anlından öpcem + 10 rep vercem :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 18:46)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2012 Saat: 18:42)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Upload ettim.BUYRUN !

:D Açılınca sağ alt köşede bir kutu çıkar.Sonra kurulum gibi bir şey çıkacak ama o kurulum değil.Lisans sözleşmesi onu kabul edin bir daha çıkmaz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 18:49)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2012 Saat: 18:46)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

:D Açılınca sağ alt köşede bir kutu çıkar.Sonra kurulum gibi bir şey çıkacak ama o kurulum değil.Lisans sözleşmesi onu kabul edin bir daha çıkmaz.

Bu macromediaymış ben adobe arıyorum :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Adobe den daha iyi bence. Adobe bazen sorun çıkarıyor. Bunda hiç sorun yaşamadım ben

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 18:59)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adobe den daha iyi bence. Adobe bazen sorun çıkarıyor. Bunda hiç sorun yaşamadım ben

Adobeyi kötüleme :D
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 19:04)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(19-09-2012 Saat: 18:59)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Adobe den daha iyi bence. Adobe bazen sorun çıkarıyor. Bunda hiç sorun yaşamadım ben

Adobeyi kötüleme :D

Ya adobe sorunlu :D Mümkünse benden uzak olsun. Adobenin diğer programlarınıda sevmiyorum belkide ondan bu garez :D

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Tamam halloldu sorun beyler :) işallah kısa zamanda kodlamayo hallederim jungi l34 ikinizde yardım ettiniz ikinizede +5 rep :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(19-09-2012 Saat: 19:12)Sivaa Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Tamam halloldu sorun beyler :) işallah kısa zamanda kodlamayo hallederim jungi l34 ikinizde yardım ettiniz ikinizede +5 rep :)

Kodları öğrenmek için *koddostu* ndan bakabilirsin bence. Sırası ile dersler koymuşlar. En baştan anlatıyor.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping