Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Acil lütfen yardım
Bakın eskiden tr.gg li bir sitem vardı onu kapadık ve 10tl.net e geçtim.Sitem bir iki hafta önce açıldı.Bir sorunumuz var bakın sitemiz adresini googleye yazıyorum tabi ilk site benim sitem çıkıyor ama ismi 10tl.net destek olarak çıkıyor.bBu hata google ile ilgilimi yoksa biz mi ayarlıyacağız lütfen yardım edin

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumb başlığını değiştireceksiniz arama yapın ondan sonra ise forum ile admin kp ingilizce olur onalrı da düzeltin. :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başlık ve konu büyük harfle yazılmış.Lütfen düzeltin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
BAKIN ACİL YARDIM ŞİMDİ Admin Kp > Yapılandırma > Ayarlar > Genel Konfigürasyonu > ana sayfa Adı Yazan yerde 10tl.net yazısını değiştirdim hatta ordaki bütün 10tl.net destek yazılarını değiştirdim ancak olmuyor googleye sitenin adresini yazınca tekrar 10tl.net destek olarak çıkıyor lütfen yardım bulana +rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(11-09-2012 Saat: 23:57)RAPFORUMS Nickli Kullanıcıdan Alıntı: BAKIN ACİL YARDIM ŞİMDİ Admin Kp > Yapılandırma > Ayarlar > Genel Konfigürasyonu > ana sayfa Adı Yazan yerde 10tl.net yazısını değiştirdim hatta ordaki bütün 10tl.net destek yazılarını değiştirdim ancak olmuyor googleye sitenin adresini yazınca tekrar 10tl.net destek olarak çıkıyor lütfen yardım bulana +rep

Bu işlemi ne zaman yaptınız ? Bu işlemi yaptıktan sonra sitenize Google botu geldi mi ? Site adresiniz nedir ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş google botu ne bilmiyorum ancak bazen sitemde google diye birisi giriyor sitemde google diye bir üye yok ancak altta online üyelerin yazdığı yerde google yazıyor.Bu google botu olabilir ancak ben bir 2 haftamı ne önce düzenlemiştim sitenin adını filan ama olmuyor lütfen yardım bu arada sitemin adını istemişşin işte bak rapforums.10tl.net
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping