Yorum Sayısı: 23
Konu Sayısı: 12
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
0 mesaj içinde 0 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
RAPFORUMS
SanalPara (SP): 0 SP
11-09-2012 Saat: 19:13
(Son Düzenleme: 11-09-2012 Saat: 20:40, Düzenleyen: RAPFORUMS.)
Bakın eskiden tr.gg li bir sitem vardı onu kapadık ve 10tl.net e geçtim.Sitem bir iki hafta önce açıldı.Bir sorunumuz var bakın sitemiz adresini googleye yazıyorum tabi ilk site benim sitem çıkıyor ama ismi 10tl.net destek olarak çıkıyor.bBu hata google ile ilgilimi yoksa biz mi ayarlıyacağız lütfen yardım edin
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Yorum Sayısı: 5,930
Konu Sayısı: 536
Teşekkürler: 3
6 mesaj içinde 437 teşekkür verildi.
rayray93
SanalPara (SP): 261 SP
Forumb başlığını değiştireceksiniz arama yapın ondan sonra ise forum ile admin kp ingilizce olur onalrı da düzeltin. :)
Yorum Sayısı: 3,826
Konu Sayısı: 195
Rep Puanı:
122
Teşekkürler: 19
14 mesaj içinde 133 teşekkür verildi.
L34DRi
SanalPara (SP): 54 SP
Başlık ve konu büyük harfle yazılmış.Lütfen düzeltin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.
Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM
Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Rep Puanı:
0
RAPFORUMS
BAKIN ACİL YARDIM ŞİMDİ Admin Kp > Yapılandırma > Ayarlar > Genel Konfigürasyonu > ana sayfa Adı Yazan yerde 10tl.net yazısını değiştirdim hatta ordaki bütün 10tl.net destek yazılarını değiştirdim ancak olmuyor googleye sitenin adresini yazınca tekrar 10tl.net destek olarak çıkıyor lütfen yardım bulana +rep
Rep Puanı:
0
RAPFORUMS
Kardeş google botu ne bilmiyorum ancak bazen sitemde google diye birisi giriyor sitemde google diye bir üye yok ancak altta online üyelerin yazdığı yerde google yazıyor.Bu google botu olabilir ancak ben bir 2 haftamı ne önce düzenlemiştim sitenin adını filan ama olmuyor lütfen yardım bu arada sitemin adını istemişşin işte bak rapforums.10tl.net