Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Repler siliniyor...
Repler siliniyor... Ayrıntı istemeyin...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Dediğinizden bir şey anlamadım?
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu bir yardım talebi mi yoksa şikayet mi ? Ayrıntı istemeyin demişsiniz ama hangi sitede repler siliniyor ? Kimin repi siliniyor ? Yardımcı olmamız için bunlar gerekli.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2012 Saat: 22:25)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Bu bir yardım talebi mi yoksa şikayet mi ? Ayrıntı istemeyin demişsiniz ama hangi sitede repler siliniyor ? Kimin repi siliniyor ? Yardımcı olmamız için bunlar gerekli.

Benim sitemde(forumda)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Site adresiniz nedir ? Kimin repleri siliniyor ? Forumunuzda sizden başka moderatör veya admin var mı ? Bu soruların cevabını verirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu ya düzgün anlatın yada kilitleyip çöpe atıcam.Ağzından zorla laf alıyoz!
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2012 Saat: 23:08)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuyu ya düzgün anlatın yada kilitleyip çöpe atıcam.Ağzından zorla laf alıyoz!

Öyle ama kendi forumumda repler siliniyor daha ne vereyim sitenin hepsini mi her bilgisini mi istiyorsunuz?
Ben engelledim ama diğer arkadaşların izinlerini(bazı).
Repler siliniyor o kadar.

Bu arada yine silinmiş, nasıl kendi kendine sıfırlandı bu ya, bir kontrol edeyim kullanıcıları ona göre sana(size) bilgi veririm.

Evet nasıl siliniyor? Başka biri yapmış olamaz:E
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bir kere repler siliniyor başlığı tamam içeri olmamış.Sorununuz varsa böyle anlatılmaz

önr:Arkadaşlar forumumda kendi kendine repler siliniyor.

Yöneticilerden yada yetkililerden biri siliyor olamaz mı mod kayıtlarıa bakın.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kendiliğinden silinemez.Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Yönetici Kayıtları bölümünden ve Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Moderatör Kayıtları bölümünden yöneticilerin aktivitelerini inceleyebilirsiniz.Hangi yönetici repi siliyorsa görebilirsiniz.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-09-2012 Saat: 23:39)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendiliğinden silinemez.Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Yönetici Kayıtları bölümünden ve Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Moderatör Kayıtları bölümünden yöneticilerin aktivitelerini inceleyebilirsiniz.Hangi yönetici repi siliyorsa görebilirsiniz.

Evet doğru ziyaretçi bile silmiş, ben izinleri tekrar düzenleyeyim en iyisi:D

cv8g1.jpg
boş alanlar neyi temsil ediyor?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-09-2012 Saat: 10:51)gopsilozan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(09-09-2012 Saat: 23:39)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kendiliğinden silinemez.Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Yönetici Kayıtları bölümünden ve Admin KP ► Araçlar & Bakım ► Moderatör Kayıtları bölümünden yöneticilerin aktivitelerini inceleyebilirsiniz.Hangi yönetici repi siliyorsa görebilirsiniz.

cv8g1.jpg

Ziyaretçiler olabilir. :)
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
resim kırık yenileyin.
Hz. Ali (r.a)

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-09-2012 Saat: 11:58)TaaRRuz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: resim kırık yenileyin.

Bende görünüyor ama. Başka siteden versem olur mu?
Göstermiyor sa, bende de bazı resimler görünmüyor.

(10-09-2012 Saat: 11:03)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(10-09-2012 Saat: 10:51)gopsilozan Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

cv8g1.jpg

Ziyaretçiler olabilir. :)

Ama ziyaretçi diyor ziyaretçi olanlara...
Çünkü öyle ayarladım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping