Beyler ben filezilla dan siteme dosya atmak istiyorum ama kullanıcı adını ve parola soruyor ne yazayım oraya
Arkadaşlar Yardım Edin
|
04-09-2012 Saat: 08:00
Filezilla'ya bağlanmak için FTP bilgilerinizi öğrenmeniz gerekir.10TL.NET sadece bazı yöneticilere FTP bilgilerini verir.Bu durumda FTP'ye bağlanamazsınız.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
04-09-2012 Saat: 08:28
04-09-2012 Saat: 08:35
(04-09-2012 Saat: 08:28)asdasd123 Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(04-09-2012 Saat: 08:00)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Filezilla'ya bağlanmak için FTP bilgilerinizi öğrenmeniz gerekir.10TL.NET sadece bazı yöneticilere FTP bilgilerini verir.Bu durumda FTP'ye bağlanamazsınız. Siz bağlanamazsınız. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
04-09-2012 Saat: 11:49
Yetkili olursanız ftp alabilirsiniz oda sadece tema yükleme için genel ftp sadece admindedir..
Tekrar Genel Şef...
ÜCRETLİ TASARIM İŞLERİNİZ YAPILIR !
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi