29-08-2012 Saat: 18:33
(Son Düzenleme: 29-08-2012 Saat: 18:55, Düzenleyen: FrmBestLive.)
Ya arkadaşlar ben default temayı editleyerek kendime tema yaptım hiç bir sorun çıkmadı, şimdi ise resimler görünmüyordan tut default tema halen aktif oluyor. Tema gerçekten güzel bir tema şu anlık yalnızca ana sayfasını yaptım lütfen bir el atın.
Elimde şu an .html dosyası var.. XML yapamadığım için doğrudan yükleme yapamadım, default tema kodlarında teker teker şablonlara kodları ekledim mesela header, footer, headerinclude,
TEMAYI NASIL UYARLAYACAĞIMI ÖĞRETENE, ANLATANA +4 rep aralıklarla ..
Canım kardeşlerim yormayın kendinizi ben kendi çabamla yaptım, siz daima kendiniz için çalışın.. Canlarım benim iyi akşamlar.
Sorun şurdaymış, farklı bir .css oluşturunca değilde tüm css kodlarını header şablonuna atınca işlevini gördü..
Elimde şu an .html dosyası var.. XML yapamadığım için doğrudan yükleme yapamadım, default tema kodlarında teker teker şablonlara kodları ekledim mesela header, footer, headerinclude,
TEMAYI NASIL UYARLAYACAĞIMI ÖĞRETENE, ANLATANA +4 rep aralıklarla ..
Canım kardeşlerim yormayın kendinizi ben kendi çabamla yaptım, siz daima kendiniz için çalışın.. Canlarım benim iyi akşamlar.
Sorun şurdaymış, farklı bir .css oluşturunca değilde tüm css kodlarını header şablonuna atınca işlevini gördü..