Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Giriş Yapmışken Kayıt Olabilme Sorunu
-

Site URL: www.kafanagore.10tl.net
Yaşadığınız sorun: Arkadaşlar Mesela Siteye Giriş Yaptım ama Yinede Kayıt oL'a Tıkladığımda Kayıt Olma Bölümü Açılıyor. Aynı Şekilde Giriş Yap Bölümüde Oluyor. Bunu Nasıl Engelleyebilirim ?

Araştırmadan Sormak İstemedim ama Ne Yazarak Aratacağımı Bilemedim Kusura Bakmayın.

Sorundan önce yaptığınız ayarlamalar/değişiklikler: Bu Konu Hakkında Bi Değişiklik Yapmadım.

-
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Forumu Doldur Cevap Gelir ...
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 18:05)650443 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Forumu Doldur Cevap Gelir ...

Forumu doldurmak mecburi değil kullanıcıları zorlamayın.
“Mazlumun zalimden öcünü alacağı gün,
şüphesiz zalimin zulmettiği günden daha çetin olacaktır !"
Hz. Ali (r.a)

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
ee Yardım Edicek Bi İnsan Evladı Yokmu ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ama Genel Şef Uchiha Çok Titiz Birisi Uyarı Almanıza Neden Olabilir Bu Forum ...(yani Doldurulacak)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konuyu Saptırmayın Adam Gibi Sorduğum Sorunun Cevabını Biliyosanız Söyleyin Akşam Akşam Adamı Dinden Çıkarmayın. :@
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yanlış anladıysam düzeltin lütfen. Siteye giriş e basıyorsunuz.Giriş yapıyorsunuz. Ama içerde olduğunuz halde yukarıda giriş ve kayıt ol yazısı görünüyor. Eğer sorun buysa şöyle yapın.

Şablon & stiller--> şablonlar--> temanız--> header şablonları--> header welcomeback_member
da şu kodlar varsa silin.

PHP Kod:
<!--

lang.username "{$lang->login_username}";

lang.password "{$lang->login_password}";

lang.login "{$lang->login}";

lang.lost_password " &mdash; <a href=\"{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=lostpw\">{$lang->lost_password}<\/a>";

lang.register_url " &mdash; <a href=\"{$mybb->settings['bburl']}/member.php?action=register\">{$lang->welcome_register}<\/a>";

lang.remember_me "{$lang->remember_me}";
// --> 
Konuşmak ihtiyaç olabilir; ama susmak bir sanattır…

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Yok Kardeşim Görünmüyor. Bak Mesela Foruma Giriş Yaptım , ama Foruma Giriş Yapmışken Kayıt Olma Bölümünün Linkine Girdiğimde Açılıyor ama Zaten Kayıtlıyım Giriş Yapmışım. Aynı Şekilde Giriş Yaptım ama Giriş Yapma Linkine Girdiğimde Açılıyor , Normalde Zaten Giriş Yapmışsınız Gibi Bi Uyarı Almam Gerekli Değilmi ?

Mesela Bak Bu Link Buranın Kayıt Olma Linki : http://destek.10tl.net/member.php?action=register
Giriş Yapmışken o Linke Tıkladığında Zaten Kayıtlı Olduğunuzu Gösteriyor Diyor ama Diğer 10tl.Net Sitelerinde Kayıt Olma Bölümü Açılıyor. Açılmasını Nasıl Engelleyebilirim ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sitenize baktım şunu tahmin ediyorum. Resimde kırmızı ile işaretlediğim yer giriş yaptığınınızda da aynı şekilde mi görünüyor? Eğer öyleyse ordan yazıları kaldırmanız gerekiyor.

adsznbg.png

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeşim Anlatamadım Sanırım Onunla Alakası Yok Diyorum.

Bu Linke Tıkla : http://destek.10tl.net/member.php?action=register

Tıklayınca Uyarı Alıyosun Çünkü Zaten Giriş Yaptın ve Kayıt Olmana Gerek Yok.

Ama Benim veya Diğer 10tl.Net Sitelerinde Giriş Yapmışken Kayıt Olma Linkine Girdiğinde Uyarı Almıyosun , Giriş Yapmışken Kayıt Olabiliyosun.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onun nerden düzeltildiğini bilmiyorum.

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(24-08-2012 Saat: 23:19)jungi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onun nerden düzeltildiğini bilmiyorum.

Yinede Tşk. Kardeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sözde Destek Forumunu Tebrik Ediyorum Kimse Destek Olmadı :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel +++++++
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform