Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Admin bakarmısın Avatar yükleme sorunu Ftp.
avatar yüklenmiyor avatar galerisine girmeye çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor..

Warning [2] opendir(/images/avatars) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory - Line: 1857 - File: usercp.php PHP 5.2.9 (Linux)

avaatar yüklemeye kalkınca "Dosya yükleme işlemi başarısız. Lütfen geçerli bir dosya seçerek tekrar deneyiniz." hatası veriyor ki avatarda bi hata yok tüm üyelerde böyle..url ile avatar yükle diyince "Avatarınız için girdiğiniz URL uygun gözükmüyor. Lütfen uygun bir URL olmasını sağlayın." diyor...

todayforum.tk'da Temayı değiştirdim herşeyi yaptım fakat.

sanırım ftp'ye geçiş yaparken Bi dosyayı sildiniz ona böyle oldu yardım edermisinz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(10-08-2012 Saat: 14:17)OnuR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: avatar yüklenmiyor avatar galerisine girmeye çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor..

Warning [2] opendir(/images/avatars) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory - Line: 1857 - File: usercp.php PHP 5.2.9 (Linux)

avaatar yüklemeye kalkınca "Dosya yükleme işlemi başarısız. Lütfen geçerli bir dosya seçerek tekrar deneyiniz." hatası veriyor ki avatarda bi hata yok tüm üyelerde böyle..url ile avatar yükle diyince "Avatarınız için girdiğiniz URL uygun gözükmüyor. Lütfen uygun bir URL olmasını sağlayın." diyor...

todayforum.tk'da Temayı değiştirdim herşeyi yaptım fakat.

sanırım ftp'ye geçiş yaparken Bi dosyayı sildiniz ona böyle oldu yardım edermisinz.
Bir yerde hata yapıyor olabilirsin ki ftpde sorun olsa tüm forumları etkiler oysaki bizim forumlarda hiç bir sorun yok .Admin panelinden değiştirmeyi dene birde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Jade yaklasık 5 aydır böyle admin kpyle sorun yok.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping