10-07-2012 Saat: 16:09
Arkadaşlar konumu sabitlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yarım eder misiniz?
Konu Sabitleme Hakkında
|
10-07-2012 Saat: 16:09
Arkadaşlar konumu sabitlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yarım eder misiniz?
10-07-2012 Saat: 16:49
Konuya girin.Sağ alt köşede "Seçenekler:" bölümünde Konuyu Sabite/Sabitleme seçeneğine tıklayın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
10-07-2012 Saat: 18:09
(10-07-2012 Saat: 17:54)theturx Nickli Kullanıcıdan Alıntı:(10-07-2012 Saat: 16:49)L34DRi Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Konuya girin.Sağ alt köşede "Seçenekler:" bölümünde Konuyu Sabite/Sabitleme seçeneğine tıklayın.teşekkür ederim kilitlemeyi de buldum sayenizde :) +rep sistemini nasıl ekleyebilirim peki siteme?
10-07-2012 Saat: 21:28
Her forumda otomatik olarak bulunur.
Admin KP ► Yapılandırma ► Karma Sistemi ► Karma Sistemi Fonksiyonlarını Aktifleştir ► Evet yapın. GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT
Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur. Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN
TÜM KONULARIM Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|