Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Yardim Talebi] Nasıl değiştirebilirim.
http://imageshack.us/photo/my-images/189/adszalh.jpg

Üstekileri Levelbilisim forumario vb nasıl değşitirecem.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Resim kırık.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
düzenledim linke tıkla bakarsın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Temanızın adı nedir ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
vbullettin mybb tema forumum
http://heralandayiz.10tl.net

Fenerlyy nin temaıs
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şablonlarınızdan header şablonuna bakınız
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 15:57)AdigeEmperor Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Şablonlarınızdan header şablonuna bakınız

Orada
Kod:
<a href="http://forumario.com">ForuMario</a>

şeklinde (veya buna benzer) bir kod olması gerekiyor.Burada ForuMario yazısı üstteki yaz href="...." bu ise o yazıya tıklayında nereye götüreceği.Örneğin bu yazıyı portal yapıp portala yönlendirelim.
Kod:
<a href="forumunuz.10tl.net/portal.php">Portal</a>
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
o linkleri öylesine koymuştum buyur burdan değiştir;

admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonı - header şablonları - header burada linkler birde sitende FeneRLyy nickinde biri var o ben değilim ismini değiştir yada birşey yap ben üye olucam çünki !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 18:24)FeneRLyy Nickli Kullanıcıdan Alıntı: o linkleri öylesine koymuştum buyur burdan değiştir;

admin kp - şablonlar stil - şablonlar - tema şablonı - header şablonları - header burada linkler birde sitende FeneRLyy nickinde biri var o ben değilim ismini değiştir yada birşey yap ben üye olucam çünki !

İsmini SahTe FeNeRLyy yap :) Her şeyin çakmasını yapıyolar.FeNeRLyy nin bile belki adam Fenerbahçeli bile değildir :) ohops5.gif
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping