Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ya Lütfen Yardım Edin Lütfen !
Ya Kardeşlerim Bakın Sitemde Konu Açılmıyor Butona Basıldığı Zaman ''Daha fazla yazi gonderemezsiniz (bot alarm)'' yazısı çıkıyor lütfen yardım edin !

güncel !

(01-06-2012 Saat: 23:19)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ya Kardeşlerim Bakın Sitemde Konu Açılmıyor Butona Basıldığı Zaman ''Daha fazla yazi gonderemezsiniz (bot alarm)'' yazısı çıkıyor lütfen yardım edin !

güncel !

güncel !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Arkadaşlar Yardımcı Olunuz Lütfen.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Question 
En son hangi plugini aktif ettiniz ? Veya bir pluginin ayarlarını değiştirdiniz mi ? Bize en son yaptığınız değişiklikleri söyleyin.Muhtemelen bir spam engelleyici plugin aktif ettiniz.Akismet olabilir mesela.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
thank you plungini aktif ettim en son ama zaten bugün 93 ten fazla konu açtım ondanda olabilir !
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 00:30)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: thank you plungini aktif ettim en son ama zaten bugün 93 ten fazla konu açtım ondanda olabilir !

Thank You'dan olamaz.Akismet vb. varsa ona bir bakın günde ne kadar mesaja izin veriyor.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
olan pulingler ChangUonDyU - Sohbet Eklentisi - Default Profile - ProStats - Overview -Thank You/Like System
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 00:38)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: olan pulingler ChangUonDyU - Sohbet Eklentisi - Default Profile - ProStats - Overview -Thank You/Like System

Emin misiniz ?

Fassim Anti Spam
Akismet
Goodbye Spammer

bunları tekrar kontrol edin.Birisi açık olması gerekiyor.Bir de caps koyun oradan bakalım.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
evet eminim ama bu geçici olabilir mi ?

güncelll arkadaşlar yardım edin lütfn gözünüzü seviyim
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 01:19)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: evet eminim ama bu geçici olabilir mi ?

güncelll arkadaşlar yardım edin lütfn gözünüzü seviyim

Geçici derken ??
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
yani bu konu açmama geçici olabilirmi ? bir süre sonra tekrar konu açabilirmiyim ama lütfen çözümünü bulun ya lütfen çok zor durumda kaldım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(02-06-2012 Saat: 02:31)nepthia Nickli Kullanıcıdan Alıntı: yani bu konu açmama geçici olabilirmi ? bir süre sonra tekrar konu açabilirmiyim ama lütfen çözümünü bulun ya lütfen çok zor durumda kaldım

Yeni bir hesap açıp onunla konu açmayı deneyin.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
işte açılmıyodu ama neyseki sorun çözüldü geçiciymiş
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Flood Mesaj Aralığı'ndan kaynaklanıyor olabilir,konu açarken hızlı bir şekilde ard arda açmışsanız uyarı verebilir mybb'nin yeni versiyonunda spamları engellemek için yapılmış olabilir veya bir ayar olabilir araştırmak lazım
Tema Yükleme Hakkında Tema Yükleyemeyenler Baksınlar 

- Mybb Manşet Eklentisi %80 Tamamlandı...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping