https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nasıl Tema Yapabilirim?
Exclamation 
Arkadaşlar Ne Olduysa Dreamweaverım Silinmişti Yükledim Cs5.5 Türkçe Neyse Konuya Geçelim Ben Tema Yapmayı Bilmiyorum Nasıl Yapabilirim? Destek.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ne teması yapmak istiyorsunuz ?
Yani Üst , alt , css diye mi ayırıcaksınzı yoksa sadece sayfa olarak mı yapıcaksınız ?
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 20:12)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ne teması yapmak istiyorsunuz ?
Yani Üst , alt , css diye mi ayırıcaksınzı yoksa sadece sayfa olarak mı yapıcaksınız ?
destekmybbfrm.10tl.net Bunun Teması Gibi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
default temayı editemek gerekiyor.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:27)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: default temayı editemek gerekiyor.
İşte Açıcam Mesela .xmlyi Nasıl Olduğunu Nasıl Anlıyacam xml Sayfasındada Tasarım Sayfası Yok
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:28)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2012 Saat: 22:27)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: default temayı editemek gerekiyor.
İşte Açıcam Mesela .xmlyi Nasıl Olduğunu Nasıl Anlıyacam xml Sayfasındada Tasarım Sayfası Yok

bildiğim kadarıyla önce css şablonlar vs. editleyeceksin. sonra şablonlar & stiller 'den temalrı seçip temayı indiri seçicen. tema .xml olarak iner zaten.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:33)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

bildiğim kadarıyla önce css şablonlar vs. editleyeceksin. sonra şablonlar & stiller 'den temalrı seçip temayı indiri seçicen. tema .xml olarak iner zaten.
İşte Nasıl Editleyecem
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:34)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İşte Nasıl Editleyecem

mybb destek sitesinde bununla ilgili bir videolu anlatım vardı. (video süresi 30+ dk. ydı sanırım)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:35)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(31-05-2012 Saat: 22:34)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

İşte Nasıl Editleyecem

mybb destek sitesinde bununla ilgili bir videolu anlatım vardı. (video süresi 30+ dk. ydı sanırım)
Site Adresini versene.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
reklam olmasın. öm 'den attım.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(31-05-2012 Saat: 22:44)CaqLaRybak Nickli Kullanıcıdan Alıntı: reklam olmasın. öm 'den attım.
Uzun Yarın Bakarım
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping