Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ödül ekleme
mehabalar öncelikle ödül sistemini getirdiğiniz için sizlere çok teşekkür ederim beni önemsediğiniz için çok mutlu oldumm...

benim sorum ödül eklemede sıkıntı çekiyorum eklediğim ödül fotoğrafları gözükmüyor acaba ödülleri eklemeden biyere onaylatmamızmı gerekio yani kısacası naıl ekliycez kendi ödüllerimizi ??

bilen varsa ve yardım ederse çok sevinirim ...

yada kısa bi rehber çıkarılıp sabitlenirse daha bi mutlu olurum hem bundan sonra sorusu olan olursa rehberden yararlanabilirler...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
AdminKP>Yapılandırma>Pluginler>New Point>Kur Aktifleştir Sonra Bu Sitede New Point Kullanımı Diye Konu Olacakt Birde Ona Bak
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2012 Saat: 15:35)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı: AdminKP>Yapılandırma>Pluginler>New Point>Kur Aktifleştir Sonra Bu Sitede New Point Kullanımı Diye Konu Olacakt Birde Ona Bak

aktifleştirdim sorunum onda değil ödülleri ekliyince ödülün resimi gözükmüyo avatarın altındada resim çarpı olarak duruyo :( acaba ödülü ne olarak eklicez gif mi png mi jpg mi yoksa hepside olurmu yada bunları önceden onaylatmak mı lazım ??

buarada bu konu new point değil gelişmiş ödül sistemi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eklediğiniz ödüller malesef gözükmez. bunun problemi neyden kaynaklanıyor açıkçası bilmiyorum.Ben siteme FTP'den yüklemiştim yine aynı hata meydana gelmişi malesef :(
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok heyecanlandım bu sistemin gelmesi için geldi ama şimdide bu sorun var gelişmiş ödül sisteminde
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(15-05-2012 Saat: 15:42)kemfaz Nickli Kullanıcıdan Alıntı: çok heyecanlandım bu sistemin gelmesi için geldi ama şimdide bu sorun var gelişmiş ödül sisteminde

Bu sistem sizden önde gelmişti..!
Ayrıca pek dükkanı kullanan yok.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
anlamadınız galiba benim demek istediğimi 2 defadır belirtiyorum dükkan değil bu gelişmiş ödül sistemi ve ben öneride bulundum ve çok rica ettim adminden sağolsun beni kırmadı bu uygulama 2 gün önce geldi :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
güncel ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bilen yok mu ?? :( nettede araştırdım elle tutulur bişe bulamadım ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
dgfdfgdf
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 20:36)MetehanErdoğan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dgfdfgdf
Boş Mesaj Kasma.
Sözlü Uyarı.!
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 20:40)NameLessWarrior Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-05-2012 Saat: 20:36)MetehanErdoğan Nickli Kullanıcıdan Alıntı: dgfdfgdf
Boş Mesaj Kasma.
Sözlü Uyarı.!

bari cevap gelseydi dardayım :( :( :(
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ups pardon ben dükkan sanmıştım :D
Bir dakika hemen bir deniyeyim.
Bütün formatlarda denedikten sonra size bildiririm ö.m'dan :)

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
çok sağolun çok istedim bu eklentiyi :) sonunda oldu şimdide uygulamada olsa daha çok mutlu olurum ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(17-05-2012 Saat: 20:47)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Ups pardon ben dükkan sanmıştım :D
Bir dakika hemen bir deniyeyim.
Bütün formatlarda denedikten sonra size bildiririm ö.m'dan :)

baktınız mı ??? gerekli olmasa rahatsız etmezdim ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
bulursan banada söyle :D
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-05-2012 Saat: 00:54)Trkpro.10tl.net Nickli Kullanıcıdan Alıntı: bulursan banada söyle :D

mesajını yeni gördüm evet bulduk ödül eklemek istediğiniz resimi admine vermeniz gerekli ftpp bizde olmadığı için ekliyemiyoruz ...
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 3 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:dest -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping