https://instagram.com/alphazzers

Konuyu Oyla:
  • Toplam: 2 Oy - Ortalama: 4.5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Forumunuzdaki her mesaja reklam ekleme
Merhaba arkadaşlar,

Yeni projemle karşınızdayım. :)

Bu projemizde forumumuzda yazılan tüm mesajların altına Facebook beğenme kutucuğu veya reklam eklemeyi sizlere öğreteceğim.Tıpkı bu mesajın altındaki facebook beğenme kutucuğu gibi. :)

İsterseniz başlayalım.Öncelikle Demosunu aşağıdaki linkten görün.

Kod:
http://forumco.10tl.net/showthread.php?tid=1&pid=2

Öncelikle bu projemizi yapabilmeniz için postbit inizin dikey olması gerekiyor.Bunun için önce postbitin nasıl yatay yapıldığını aşağıdaki linkten öğrenelim.

Kod:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=9005&pid=45866#pid45866

Evet. Postbit de yatay olduysa başlayabiliriz.

Şimdi Admin panelinden şu dizini takip edelim.

Alıntı:Admin KP > Şablon & Stil > Şablonlar > Temanızın Şablonunu Seçin > Post Bit Şablonlar > Postbit

Bu dizine geldiysek.Şu kodu bulalım.

PHP Kod:
<table width="100%">
            <
tr><td>{$post['posturl']}<span class="smalltext"><strong>{$post['icon']}{$post['subject']} {$post['subject_extra']}</strong></span>
            <
br />
            <
div id="pid_{$post['pid']}class="post_body">
                {
$post['message']}
            </
div

Bu kodu da bulduktan sonra hemen altına yeni bir satır açalım ve şu kodu yapıştıralım.

PHP Kod:
</br> <center> <font color="red"> <strongREKLAM </strong> </font> </center> </br> <---!!!---> BU KISIMA REKLAM KODUNUZU KOYUN <---!!!---> 

Koddaki iki <---!!!---> arasına reklam kodunuz ekleyin.

VEEE SONUÇ AŞAĞIDAKİ GİBİ OLACAK

5l9sv.jpg

Umarım işinize yarar. :)

Takıldığınız bir yer olursa konuya veya özelden yazabilirsiniz.

GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kardeş sağol ama dediğin yoldan yaptım olmadı.
Bir yere gelince kendi tema şablonunu şeçerek post bite gidiyorsun
default şablonlarını değil :) Bir bak bende mi sorun :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2012 Saat: 22:22)FrmBestLive Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Kardeş sağol ama dediğin yoldan yaptım olmadı.
Bir yere gelince kendi tema şablonunu şeçerek post bite gidiyorsun
default şablonlarını değil :) Bir bak bende mi sorun :)

Şu an ekli mi forum sitende.Ben şu an senin sitendeyim.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Benim reklamlar her sayfa max. 2 olarak sınırlı. Bu yüzden ben kullanmadım. Ama yinede sağol. + rep
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
zaten böyle bir konu var arastırma yaparak bula bilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(09-05-2012 Saat: 23:16)tearjaker Nickli Kullanıcıdan Alıntı: zaten böyle bir konu var arastırma yaparak bula bilirsiniz.

Araştırdım bulamadım ? linkini yollar mısınız ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
oh be yarım saattir arıyodum sonunda buldum sağol
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle yapıcağınıza bir plugin var onu aktifleştirin Adlink'miydi bir şeydi.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2012 Saat: 15:36)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle yapıcağınıza bir plugin var onu aktifleştirin Adlink'miydi bir şeydi.

adf.ly links pluginin ismi ama o pluginde adf.ly İD si falan istiyor.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Onu demiyorum başka vardı.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."

oyPjvR.png
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(12-05-2012 Saat: 18:24)Time Traveler Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Onu demiyorum başka vardı.

İsmini söyler misiniz? Ben bulamadım başka ?
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Güncel
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Konu Güncel.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

TÜM KONULARIM

Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Post ad
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Grafik Destek Platformu | Aslında Herşey -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform