Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lütfen yardım
arkadaşlar 10tr.net forum sitelerine üye olmak istiyorum bu çıkıyor : 

forumxy.10tl.net: Bu IP adresi (88.250.49.195) kullanici islemleri icin kapatilmistir. Eger bu durumun bir yanlislik oldugunu dusunuyorsaniz destek forumunda konu acin. Bu bir koruma tedbiridir. Eger cok sayida bunu tekrarlarsaniz bir sureligine tamamen engellenirsiniz. (member.php:46:)

Lütfen yardım edin
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
İp Adresiniz Engellenmiş İP Değiştirin.:)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
nasıl 
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şöyle Acıklıyayım Site Admini Sizi Ip Adresinizden Engellemiş Yani  O yüzden ne giriş yapabilirsiniz nede konu açabilirsiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Sizi Ip Adresinizden Engellemiş Yani  O yüzden ne giriş yapabilirsiniz nede konu açabilirsiniz.Bunu Admine Bildirmelisiniz
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2014 Saat: 17:51)KaptanHuG Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizi Ip Adresinizden Engellemiş Yani  O yüzden ne giriş yapabilirsiniz nede konu açabilirsiniz.Bunu Admine Bildirmelisiniz

bak kardeşim bu 2. sözlü uyarım sürekli yardım konularında benım yazımı değiştirip yazıyorsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(26-10-2014 Saat: 17:52)#Dizzy Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(26-10-2014 Saat: 17:51)KaptanHuG Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Sizi Ip Adresinizden Engellemiş Yani  O yüzden ne giriş yapabilirsiniz nede konu açabilirsiniz.Bunu Admine Bildirmelisiniz

bak kardeşim bu 2. sözlü uyarım sürekli yardım konularında benım yazımı değiştirip yazıyorsun.

Benimde sizi son uyarışım . Bunu tekrarlarsanız benden günah gider.

Ip adresinizi 
Örnek ;
192.168.2.2 Gibi Kota altında yazar 

Sizinkine göre ayarlayın .

Gerekli desteği Adresinden alabilirsiniz.

1'De giriş yapamamak ve Konu açamamak bahane banada oldu .
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 7 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping