Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ Dev Konu 2,500 ] + Ücretsiz BackLink
Bizzat Arkadaşım Kendi Sitesinden Denedi Arkadaşlar Alexa Değerim de Gözle Görülür Bir Fark Ortaya Çıktı.
Yukarıdaki adresten yolladıktan sonra yaklaşık Alt Taraftan Mesela 2,504'ü seçtiniz bitene kadar bekleyin sonra işlem bitince kapatabilirsiniz. 1.5 - 2 saat arası sürebilir.

Resimli Anlatım :

Gnnqqv.png

Site : Tıkla Git.

Not: Arakdaşlar çok iyi
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Bu Ne İşe Yarıyor
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Backlink Türkçe anlami geri link demektir.
Backlink (A) sitesinin (B) sitesine yani sizin sitenize verdigi linke denir. Backlink sayesinde arama motoru botları sitenizi daha sık ziyaret ederler.

Backlink almadan önce hedef kelime ile ilgili sayfanızın içeriğini gelistirmeli, sayfanızın içeriğine uygun özgün makaleler yayınlamalısınız. Özgün, etkili ve güzel makale yayınladıktan sonra Backlink alırsanız bu backlinklerin normal backlinklerden %100 daha fazla yararını göreceksiniz..

Şunu unutmayın ki backlink kalıcı olması gerekmektedir.

Seo da önemli etkisi olan backlinklerin kalıcı olması çok önemlidir. Yanı backlink aldığınız zaman 1 aylık 3 aylık 5 aylık değil ömürlük olmasına dikkat etmelisiniz. Backlink alarak sitenizi yükseltikten sonra backlinklerin kalkması sitenizde kalıcı bir düşüşe sebeb olabilir. Daha sonra başka backlinklerle tekrar yükseltmek istedeiğinizde alacağınız backlinkler aynı etkiyi birdaha göstermeyecektir.

Kalıcı backlink oluşturmak anca şu şekilde olur, haber sitelerine makale vererek backlink alırsanız ve makalenin site kapanmadığı süre siteden kalkmayacağına dair söz alırsanız kalıcı backlink elde etmiş olursunuz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil foruma bazen girip böle yararlı şeyler paylaşcağım ama mybb hakkında birşey paylaşcağımı pek sanmam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler.Bakalım Alexa Hitim`e Nasıl Etki Edicek?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ben ne işe yaradığını tam anlayamadım ? Bir sitem var ona yapıyorum n'olucak sonra ?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Googleda aramlarda öne çıkarsın bizim okulun sitesi var onu hoca dedi bana ön sayfalara çıkarırmısın keywordleri falan girdim 2 gün önce googlede 3.sayfadaydı şimdi 1.sayfada 3.sırada yer alıyor keywordu girdiğinde yani baya etkisi var kadeşim :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Teşekkürler işe yarıyor gerçektende ,

1 Kere yaptım 23 ziyaretçi geldi (:
Gelmesi içinde düzgün konular ve temanın güzel olması lazım (:
Instagram: Alphazzers
Discord: Rave
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Önemli değil.