Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yasal uyarı
Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail vermeyelim mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.

arkadaşlar bu yazıyı ben sitemin en altına nasıl eklerim.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Basitçe şu kodu oluşturdum

Kod:
<div class="thead">

<center><b>YASAL UYARI !<br />Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı
olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer
sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site
yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu
nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına
konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal
haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, mail adresiniz
mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde
ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır.</b></center></div><br />

Admin KP ► Şablon & Stil ► Şablonlar ► Footer Şablonları ► footer bölümünün en altına yapıştırın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
şablonlardan footere girin oraya yapıştırın.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(07-03-2013 Saat: 23:39)SeRDaR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: şablonlardan footere girin oraya yapıştırın.

Ben zaten yazdım post kasmayın.
GÖREVİNİ BIRAKTI
Önce AHLAK ve MANEVİYAT

Hakk’ın tesisi için çalışmamakla Batıl’ın hakimiyeti için çalışmak arasında fark yoktur.

Prof. Dr. Necmettin ERBAKAN

TÜM KONULARIM

Başaɾının içeɾiğindeki en önemli, biɾicik malzeme, insanlaɾla nasıl geçineceğini iyi bilmektiɾ. / Theodore Roosevelt
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping