Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8 yıl aradan sonra tekrar merhaba :)
Herkese selam
Ben ilk olarak 2013 yılının sonlarında kayıt olmuştum 10tl.net forumuna. Yıllar sonra tekrar buraları görmek güzel. Hala ara ara girer bakarım. Gerçekten çok özlemişim. :') Nicklerim: Jackson / cKaan idi beni hatırlayan var mıdır bilmem ama ben sizleri hatırlıyorum :) 

Bu forumdan öğrendiğim şeyleri devam ettirerek kendi mesleğimi edindim. İnanılmaz bir şevkle ve azimle çalıştım, ticarete atıldım. Hem hayatı öğrendim hem de ekmeğimi kazandım. Ve bugünlere kadar geldim. Bunların hepsi bu forumun sayesindedir ve sizlere/buraya karşı ayrılmaz bir vefa hissediyorum. O günlerin tadı belki geri gelmez ama yine de hala aramızdan birilerini görmek çok güzel.

Ara sıra foruma uğrarım. Peki sizler nasılsınız?
2
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: La Fontaine
iyiyiz çok şükür. evet cKaan nickini hatırlıyorum..
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: kaann
Bende hatırlıyorum selamlar.
Ara
Cevapla PGM
Çok şükür, Hayatın getirdiği sorumluluklar ve zorluklar ile uğraşıyoruz, selamlar 👋🏻
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
hoş geldin tekrar Kaan
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
Ücretli Mybb Tema Tasarım ve Kodlama , Bootstrap(html/css) duyarlı kodlamalar Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )[ 2010-2024 => 10TL'de 14 Sene ]

İki Tarafta Zifiri kaRanLık

Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
Cevapla PGM
Selamlar, hoşgeldin tekrar ^
Cevapla PGM
Hoşgeldin tekrar, ben de hatırladım :)
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Hoş geldin hocam
Ara
Cevapla PGM
Merhabalar
Ara
Cevapla PGM
Hoş geldin. Burasının birilerinin hayatına ışık tutmuş olması (ya da buradaki edindiklerini hayatlarının ufacık bir alanında bile kullanmış olması) ve o kişilerin yıllar sonra buraya tekrar gelmesi çok hoş bir duygu. Umarım bundan sonrası da gönlünüzce geçer.
Ara
Cevapla PGM

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 5 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform
Feinunze Schmuck Jewelery Online Shopping