08-09-2019 Saat: 16:17
Bunların farkı ne digerlerinden ayırdığı özellik nedir ? Pahalı olması kimine göre pahalı kimine ucuz gelebilir, bana cok pahalı geliyor diyelim ki bunu aldım 7/24 özel destek veya baska birseymi sunuyorlar ?
Xenforo neden paralı?
|
08-09-2019 Saat: 16:17
Bunların farkı ne digerlerinden ayırdığı özellik nedir ? Pahalı olması kimine göre pahalı kimine ucuz gelebilir, bana cok pahalı geliyor diyelim ki bunu aldım 7/24 özel destek veya baska birseymi sunuyorlar ?
08-09-2019 Saat: 16:27
Daha stabil ve paralı olduğu için geliştirilmesi için harcanan çalışma çok daha fazla ancak uzun vadede mybb'nin yerini alacağını düşünüyorum. Mybb yazılımında daha fazla özelleştirme yapabiliyorsunuz...
-ARCH
Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü Teşekkür verenler: enesm06
08-09-2019 Saat: 21:39
Xenfro bir nevi lüks eşyası. Eğer bir geliştirici iseniz mybb daha iyi sebep; kişiselleştirme ve geliştirme açısından daha fazla olanak sağlıyor. Xenfro kendi sisteminde bulunan temeli aynı temalardan oluşuyor ve paneli sayesinde kod bilgisine sahip olmadan da kişiselleştirme yapa biliyorsunuz.
Teşekkür verenler: enesm06
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|