Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Font Awesome ikon gözükme sorunu (!/?)
#1
Font awesome sitesinden bir kaç tane ikon eklemesi yaptım ancak ikonların bir kısmı sembol değiştirip ?/! haline geliyor. 
Header include içerisinde ilgili .css kodu ve kit kodu yerleştirilmiştir. Sorun nerede olabilir?

font.png

Aynı sorun şu sitede mevcuttur;

http://readyforumtg.10tl.net/member.php?...file&uid=1

font2.png

Rütbesinin başına eklediği ikon gözükmemektedir. Nasıl çözebiliriz?
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#2
Güncel
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#3
Güncel
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#4
Star 
Sorun güncel, bilgisi olan yok mu ? @© xLd^
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#5
Ben ilgilenmeye çalıştım ama olmuyor
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#6
@NextWorld kullanıdğınız font awesome svg dir onlarda iki hata türü verir bir kodları doğru oldundan dikkat et bazen fas - far - fab olduğundan emin ol ikinci hata iste pro versiyon kısmından kullanıyorsan hata verebilir bazı iconlar sadece pro verstion kullananlar için geçerlidir.
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



eXpertBoss -

Online Shopping App