Konuyu Oyla:
  • Toplam: 1 Oy - Ortalama: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
MyBB Codeblock "Tümünü seç", "Tümünü kopyala" butoları [Modifikasyon]
#1
Lightbulb 
Bu modifikasyon sayesinde konulara [code*][/code*] ve [php*][/php*] tagları arasında eklenen codeblock'a "Tümünü seç" ve "Tümünü kopyala" butonları ekleye bileceksiniz.
Ana yapımcı : vintagedaddyo. Geliştirme : Novruz
Farklı bir sitede paylaşırken yapımcı ve geliştirici isimlerini belirtmenizi rica ediyorum.

Admin KP » Forum ayarları » Dil Yönetimi » Kullandığınız dil paketi(Türkçe) Dil paketi değişkenlerini düzenle » global.lang.php » code ve php_code değişkenlerini aşağıdakiler ile değiştirin;
code
PHP Kod:
<span>Kod: </span><button onclick="selectCode(this); return false;">Tümünü seç</button> <button onclick="copyCode(this); return false;">Tümünü kopyala</a

php_code
PHP Kod:
<span>PHP Kod: </span><button onclick="selectCode(this); return false;">Tümünü seç</button> <button onclick="copyCode(this); return false;">Tümünü kopyala</a

Admin KP » Temalar ve şablonlar » Şablonlar » Kullandığınız temanın şablon seti » Postbit Şablonları » postbit » en alta aşağıdaki kodları ekleyin
PHP Kod:
<script>
function 
selectCode(a)
{
 
  var a.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('CODE')[0];
 
  if (window.getSelection)
 
  {
 
     var s window.getSelection();
 
      if (s.setBaseAndExtent)
 
     {
 
        s.setBaseAndExtent(e0e.parentNode1);
 
     }
 
     else
      
{
 
        var document.createRange();
 
        r.selectNodeContents(e);
 
        s.removeAllRanges();
 
        s.addRange(r);
 
     }
 
  }
 
  else if (document.getSelection)
 
  {
 
     var s document.getSelection();
 
     var r document.createRange();
 
     r.selectNodeContents(e);
 
     s.removeAllRanges();
 
     s.addRange(r);
 
  }
 
  else if (document.selection)
 
  {
 
     var r document.body.createTextRange();
 
     r.moveToElementText(e);
 
     r.select();
 
  }
}

function 
copyCode(a)
{
 
  var a.parentNode.parentNode.getElementsByTagName('CODE')[0];
 
  if (window.getSelection)
 
  {
 
     var s window.getSelection();
 
      if (s.setBaseAndExtent)
 
     {
 
        s.setBaseAndExtent(e0e.parentNode1);
         
document.execCommand("copy");
         
document.getSelection().removeAllRanges();
 
     }
 
     else
      
{
 
        var document.createRange();
 
        r.selectNodeContents(e);
 
        s.removeAllRanges();
 
        s.addRange(r);
 
     }
 
  }
 
  else if (document.getSelection)
 
  {
 
     var s document.getSelection();
 
     var r document.createRange();
 
     r.selectNodeContents(e);
 
     s.removeAllRanges();
 
     s.addRange(r);
     
 document.execCommand("copy");
 
  }
 
  else if (document.selection)
 
  {
 
     var r document.body.createTextRange();
 
     r.moveToElementText(e);
 
     r.select();
     
 document.execCommand("copy");
 
  }
}
</
script

Admin KP » Temalar ve şablonlar » Kullandığınız tema » global.css » Gelişmiş düzenleme » aşağıdaki kodları en alta ekleyin.
PHP Kod:
.codeblock .title span{
    
vertical-alignmiddle;
}

.
codeblock .title button{
    
padding4px 6px;
    
border-radius3px;;
    
cursorpointer;
    
font-familyinherit;
    
font-size11px;
    
backgroundlinear-gradient(to bottom#ffffff, #e5e5e5);
    
border1px solid #ddd;
    
color#636e72;
    
font-weight:500;
    
outline0;
    
box-sizing:border-box;
}

.
codeblock .title button:hover {
    
border-color#ccc;
    
backgroundlinear-gradient(to bottom#ffffff, #dcdcdc)


Önizleme :
3Oakp0.png
ücretli grafik - tasarım ve kodlama işleri yapılır
MyBB Dizayn
iletişim için;
özel mesaj, sosyal medya adreslerim:
facebook | twitter | instagram | behance | github
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: kaRanLık-6 , Helper , Muratbayka , admin
#2
@Admin 10tl.net için uygulayabilir misiniz?
Edep ile gelen lütuf ile gider...
(------ keyifsizm.10tl.net ------)
Bağışta bulunmak için Tıklayınız... :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
#3
(29-06-2019 Saat: 13:17)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: @Admin 10tl.net için uygulayabilir misiniz?

Oldukça kullanışlı birşeye benziyor.
10tl global php dosyalarına gerekli yeri ekledim.
Javascript de ekledim. Yani 3. adıma (<script> şeklinde kod eklenen yer) da gerek yok yani artık.
Sadece son adımı yapmanız yeterli. (Belki css ayarı olmadan da çalışıyordur bilemiyorum)
Yeni forumlar için onu da yapmaya çalışacağım. (bunu şimdilik yapamadım)

yeni JS nin aktif olması için Ctrl+f5 yapmanız, ya da "yeni gizli pencerede aç" özelliği ile siteyi yeniden açmanız lazım. Bir süre sonra zaten aktif olur sizde de.
destekte de aktif şuan. Butonlara daha güzel css stili verilebilir belki. onu da isteyen çalışsın yazsın buraya, onu da uygularız.
Ana prensibimiz "İnsana Saygı" Amacımız sadece para kazanmak ya da geyik değil, aynı zamanda faydalı şeyler yapmak. sadece para kazanmak olsaydı, yapılacak birçok şey vardı...  Haksızlığa uğrayan varsa sırayla diğer görevlilere, sonra adminlere, tatmin olmazlarsa da bana yazabilirler. Elimizden geldiği kadar adaletli olmaya, evrensel hukuk kaidelerine uymaya çalışacağız. 

Önemli konular listesi: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99072
Android 10tl programı: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98074
Yeni Görevli kuralları: https://destek.10tl.net/showthread.php?tid=99597
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: NextWorld
#4
Hocam teşekkür ederim , gerçekten hızlı davrandınız ... Seviliyorsunuz... :)
Edep ile gelen lütuf ile gider...
(------ keyifsizm.10tl.net ------)
Bağışta bulunmak için Tıklayınız... :)
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi



***