Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yetkili arıyorum | ForumREO
Hepinize merhabalar,

3 gün önce aktif ettiğim ve gayet güzel şekilde ilerleyen forumumuza beraber çalışacak ekip arkadaşları arıyorum. Eğer gerçekten bizimle birlikte idealist bir şekilde ilerleyecek ve kendine güvenen arkadaşlar varsa özel mesaj aracılığı ile ulaşabilirler. Hangi mevkide görev yapacağına ise beraber konuştuktan sonra karar vereceğiz. Forumumuz tamamen hedef/plan üzerine ilerleyen webmaster, oyuncu ve paylaşım platformudur. Eğer ziyaret etmek isterseniz(alan adı .com olduğu için buraya yazamıyorum) destek sitesinin en üstünde duyurular kısmında forumumuz mevcut, oradan ziyaret edebilirsiniz.

EObGjn.png

İyi günler dilerim..
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

#MustafaKemalAtatürk(1881-193∞)

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Kadroya alımlar devam ediyor.
Öyle insanlar vardır ki sadece fikirleri bile yepyeni ağaçların fidanlarını eker.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hangi yetkiye ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler: Leques
(19-06-2019 Saat: 22:41)xoxox Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hangi yetkiye ne kadar ücret ödüyorsunuz?

Direk ücret ödemiyoruz fakat sitemizin elde ettiği gelirin yarısını yönetim ekibindeki arkadaşlara yetkinin kat sayısı hesaplanarak bölmeyi düşünüyorum. Şuan için sitenin maddi geliri olmadığı için böyle bir uygulama yok.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam eğer gerçekten peşinde olacaksanız , yalnızca bir heves değilse katılabilirim. Projenin yıllar boyu devam etmesi gerek , vermeyi planladığım desteğin , emeklerin boşa gitmesini istemiyorum. Her yönüyle gelişiminize yardım edebilirim. Gelir kazanmaya başladıktan sonra belirli oran payımızıda isteriz tabi :)
-ARCH
Lütfen "Rep Verbutonuna tıklayarak bizi değerlendirin.
Forum Organizatörü
Ara
Cevapla PGM
(19-06-2019 Saat: 23:56)NextWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Hocam eğer gerçekten peşinde olacaksanız , yalnızca bir heves değilse katılabilirim. Projenin yıllar boyu devam etmesi gerek , vermeyi planladığım desteğin , emeklerin boşa gitmesini istemiyorum. Her yönüyle gelişiminize yardım edebilirim. Gelir kazanmaya başladıktan sonra belirli oran payımızıda isteriz tabi :)

Hocam ben işin gelir kısmında falan değilim. Elbette buyur katıl aramıza. Ben herkesin hak ettiği parasını vs. veririm. Bu geçici bir şey falan değil, sabahtan akşama kadar sitenin başındayım zaten. Sorun yaşamazsın. Eğer gelmek istersen bana siteden yada discorddan ulaş, konuşalım.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Torrent paylaşım bölümü olabilirse yardımcı olmak isterim.
Cevapla PGM
(20-06-2019 Saat: 00:25)LastWorld Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Torrent paylaşım bölümü olabilirse yardımcı olmak isterim.

Evet mevcut. https://forumxxx.com/forum/indirme-dunyasi.105/ şeklinde ulaşabilirsin. "xxx" kısmını sen doldur ;)

Yetkili olmak içinde bana discorddan yada forumreo'nun özel mesaj bölümünden yazarsan sevinirim.

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Siteniz Kapatıldı
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform