04-03-2019 Saat: 16:48

bunu nasıl yapacam aradım bulamadım yardımcı olurmuısunuz
konu içerisinde kac kullanıcı var bunu nasıl yapacam
|
04-03-2019 Saat: 16:48
![]() bunu nasıl yapacam aradım bulamadım yardımcı olurmuısunuz
04-03-2019 Saat: 16:51
(Son Düzenleme: 04-03-2019 Saat: 17:00, Düzenleyen: BirZamanlar.)
(04-03-2019 Saat: 16:48)G4m3_0v3R Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Buyrun Kod: Admin Panel > Forum Ayarları > Ana Sayfa Ayarı [index] > X Forumu Görüntülüyor Gösterilsin Mi? " Evet " Yaptınız ve Göstermiyor Mu ? Yada bunu forumbit_depth2_forum şablonuna ekleyin {$forum_viewers_text}
04-03-2019 Saat: 17:23
Açık ama olmuyor 2 tane bilgisayar var hatta leptop telefon int paylaşıp denedım yine aynı şekilde gozukmıyor
04-03-2019 Saat: 17:36
Ben kısa sürede yardımcı olmaya çalışacağım. Beklemede kalın.
Teşekkür verenler: BizeHerYer61
04-03-2019 Saat: 17:43
tmam tşk ederim
04-03-2019 Saat: 17:56
hocam bide forum altında istatistikler sayfa yenılıyınce bu şekilde oluyor
![]() belli bi süre bekledikten sonra sayfa istatistikler düzeliyor ![]()
04-03-2019 Saat: 18:55
@G4m3_0v3R , forumunuzdaki detayları inceledim. Gerekli kodu değişik yerlere eklememe rağmen maalesef ki ana sayfada görünmedi. Fakat forumu görüntüleyen kişiler kısmı herhangi bir kategori içine girince iç kısımda görünmekte. Bir de istatistikler kısmı bende sorunlu görünmüyor. Tarayıcınızda bir hata olabilir mi?
04-03-2019 Saat: 19:14
anladım tşk ederim peki şu alt taraftaki sorun bakabıldınızmı
04-03-2019 Saat: 19:33
Alt kısım sorun çıkardığı için eski haline dönüştürmek zorunda kaldım. Şu an kontrol edebilir misiniz? @G4m3_0v3R
04-03-2019 Saat: 21:15
Forumunuzda footerdaki çeviri ad ve linklerini değiştirmişsiniz. Düzeltmediğiniz sürece destek verilmeyecektir, bilginize.
04-03-2019 Saat: 21:29
anlamadım ney değiştirecem novruz sen nedestek vermirmişde şuan kadar siz hangi konuda gelip yardımcı oldunuzda şimdi gelip beni tehdit ediyorsunuz yok destek verilmiyecek diye saolsun LastWorld hocam bi sorum oldugu zaman hemen ilgilendi şimdi siz gelip boyle konusuyorsunuz ne konuda destek verdin bana ????
04-03-2019 Saat: 21:45
Öncelikle konuşma üslubunuza dikkat edin, tehdit ettiğim yok sadece uyarıyorum. Kurallara göre footerdaki Çeviri ve benzeri linkleri değiştiren/kaldıran sitelere destek verilmiyor. Kendi desteğimden bahsettiğim yok ayrıca ben forumda yetkili değilim farkındaysanız, destek verme zorunluluğum yok fakat konuyu diğer yetkili arkadaşdan önce görmüş olsaydım destek verirdim, emin ola bilirsiniz.
04-03-2019 Saat: 21:51
(04-03-2019 Saat: 21:29)G4m3_0v3R Nickli Kullanıcıdan Alıntı: anlamadım ney değiştirecem novruz sen nedestek vermirmişde şuan kadar siz hangi konuda gelip yardımcı oldunuzda şimdi gelip beni tehdit ediyorsunuz yok destek verilmiyecek diye saolsun LastWorld hocam bi sorum oldugu zaman hemen ilgilendi şimdi siz gelip boyle konusuyorsunuz ne konuda destek verdin bana ????@Novruz Hocam haklı Madde 25. MyBB Copyright - Telif Hakkı Linklerini silen sitelere kesinlikle yardım & destek verilmeyecektir.
ben konusmama gayet duzgun asıl sizin ustubunuz yanlıs gelip bana yok destek verirmiyecek diyemezsenız ha bana şu şekilde soyleyebilrdiniz forum siteniz de kurallara uygun olmayan yerler var diye anlatabilirdiniz siz yazdgınız yorum yanlıslık var ilginiz için tşk ederim ama lutfen yorum yaparken de sizde dikkat ederseniz sevnirim
@Novruz Hocam haklı Madde 25. MyBB Copyright - Telif Hakkı Linklerini silen sitelere kesinlikle yardım & destek verilmeyecektir. [/quote] kardesim kendi işine baksana gelip sacma sapan yorum yapıyorsun
04-03-2019 Saat: 21:59
(04-03-2019 Saat: 21:55)G4m3_0v3R Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben konusmama gayet duzgun asıl sizin ustubunuz yanlıs gelip bana yok destek verirmiyecek diyemezsenız ha bana şu şekilde soyleyebilrdiniz forum siteniz de kurallara uygun olmayan yerler var diye anlatabilirdiniz siz yazdgınız yorum yanlıslık var ilginiz için tşk ederim ama lutfen yorum yaparken de sizde dikkat ederseniz sevnirim kardesim kendi işine baksana gelip sacma sapan yorum yapıyorsun [/quote] benle polemiğe girme
ben kimse bisey gırdım yok sen gelip kapanmıs konu uzatıyorsun kardesım dikkat ettiyseniz son yaptıgım konuda arkadas tşk etip konu tatlı baglamaya calıstım sen adam haklı diyip konu uzatmaya calısıyorsun konu kapatalım lutfen
04-03-2019 Saat: 22:07
(04-03-2019 Saat: 22:03)G4m3_0v3R Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben kimse bisey gırdım yok sen gelip kapanmıs konu uzatıyorsun kardesım dikkat ettiyseniz son yaptıgım konuda arkadas tşk etip konu tatlı baglamaya calıstım sen adam haklı diyip konu uzatmaya calısıyorsun konu kapatalım lutfen Ö.m Attım bakınız
LastWorld hocam site yetki verdım kendisi geldiğinde durum anlatırım duzenleme yapar
yusuer ilginiz için tşk ederim
04-03-2019 Saat: 22:09
(04-03-2019 Saat: 21:55)G4m3_0v3R Nickli Kullanıcıdan Alıntı: ben konusmama gayet duzgun asıl sizin ustubunuz yanlıs gelip bana yok destek verirmiyecek diyemezsenız ha bana şu şekilde soyleyebilrdiniz forum siteniz de kurallara uygun olmayan yerler var diye anlatabilirdiniz siz yazdgınız yorum yanlıslık var ilginiz için tşk ederim ama lutfen yorum yaparken de sizde dikkat ederseniz sevnirim kardesim kendi işine baksana gelip sacma sapan yorum yapıyorsun [/quote] Benim yaptığım yorumda herhangi bir yanlışlık yok, yaptığım sadece uyarı/hatırlatma, kurallarda da yazılandan alıntılıyorum sadece. Alıntı:Telif Hakkı Linklerini silen sitelere kesinlikle yardım & destek verilmeyecektir.Arkadaşa olan tavrınız da doğru değil ayrıca, kuralı hatırlatmış o da sadece. Konu fazla uzamasın, iyi günler.
04-03-2019 Saat: 23:10
Arkadaşlar öncelikle Novruz'un uyarısı için teşekkürler. Burada tartışmaya gerek yok. Forumu kullanan arkadaşımız sanırım yeni yeni öğreniyor. Deneme yanılma yoluyla bir şeyler yaptığı için farketmeden silmiş olabilir. O forumda yetkim var. Müsait olduğum zaman o kısmı kendim ekleyeceğim. İlgi ve alakanız için teşekkürler.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|