20-01-2019 Saat: 20:04
Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın. Sorunum şu; temamın rengini siyah yaptım ancak yazı rengi de siyah olduğu için yazılar gözükmüyor. Yazı rengini nasıl değiştirebilirim?
Yazı Rengini Değiştirmek İstiyorum
|
20-01-2019 Saat: 20:04
Rahatsızlık verdiğim için kusura bakmayın. Sorunum şu; temamın rengini siyah yaptım ancak yazı rengi de siyah olduğu için yazılar gözükmüyor. Yazı rengini nasıl değiştirebilirim?
İlk Olarak > Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > ForumBit Şablonları > forumbit_depth1_cat Şablonu
Kod: Kod: {$forum['name']} Kod: Kod: <font color=white face=Arial>{$forum['name']}</font> color ve face kısımlarının karşılıklarını dilediğinizce düzenleyin , Evet Kategorilerimiz şekillendi şimdide forum isimlerine geçelim Şimdide > Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > ForumBit Şablonları > forumbit_depth2_forum Şu Kodu Bulun Kod: Kod: {$forum['name']} Kod: Kod: <font color=white face=Arial>{$forum['name']}</font> Düzenleyip , dilediğiniz ayarı yapın .. @LoganJeanTR Teşekkür verenler: kaRanLık-61
23-01-2019 Saat: 12:40
(20-01-2019 Saat: 22:58)ByPoweR Nickli Kullanıcıdan Alıntı: İlk Olarak > Admin KP > Temalar Şablonlar > Şablonlar > Kullandığınız Tema > ForumBit Şablonları > forumbit_depth1_cat Şablonu Teşekkürler. :) Kusura bakmayın rahatsızdım yazınıza ancak cevaplayabildim. :) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|