Yorum Sayısı: 22
Konu Sayısı: 4
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 0
2 mesaj içinde 2 teşekkür verildi.
Kullanıcı Adı Değişiklikleri:
XpS#
SanalPara (SP): 35 SP
mobilde bozuk gösteriyor.
Yorum Sayısı: 5,262
Konu Sayısı: 400
Rep Puanı:
131
Teşekkürler: 98
175 mesaj içinde 904 teşekkür verildi.
mehmetext
SanalPara (SP): 6,693 SP
PHP iyi güzel de, keşke kendinizi front-end'de geliştirseniz diyorum. Kodlarına baktım, gerçekten kötü.
React.js • Next.js • Tailwind CSS
"Son Tema Ekibi Lideri"
Yorum Sayısı: 314
Konu Sayısı: 72
Rep Puanı:
8
Teşekkürler: 12
10 mesaj içinde 50 teşekkür verildi.
Piseac
SanalPara (SP): 12 SP
Bu scriptin kat ve kat daha güzeli ücretsiz şekilde yayımda. :)
Hayırlı satışlar dilerim.
Yorum Sayısı: 2,916
Konu Sayısı: 275
Rep Puanı:
201
Teşekkürler: 141
103 mesaj içinde 139 teşekkür verildi.
Time Traveler
SanalPara (SP): 277 SP
Kendini php konusunda geliştirmişsin emeğine sağlık. Şu anlık ücretle satılabilecek bir script olarak görmüyorum açıkçası çünkü arkadaşın da dediği gibi daha gelişmiş açık kaynak kodlu scriptler (bkz. Wordpress, Joomla, Drupal) mevcut. Geliştirme aşamasında olduğu için ücretsiz yayınlarsan test edilebilir ve hataları, güzel yönleri hakkında daha yapıcı yorumlar alabilirsin. Hatta her hafta güncelleme de yayınlayabilirsin konu altından. Kodlarını da paylaşırsan arayüz kısmında da yardımcı olunabilir ve geliştirilebilir. Bootstrap veya Flexible Grid System ile daha güzel bir arayüz yapabilirsin. Filexible Grid System'in sitesinde builder yapmışlar onu bir dene istersen yeni keşfettim.
Ücretli grafik tasarım işleriniz için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz.
"Hiçbir kuş, komşusundan daha fazla yuva yapmaya uğraşmadı; hiçbir tilki, saklanacak tek bir kovuk bana yetmez! diye kendini harap etmedi; hiçbir sincap bir değil de iki kış yetecek kadar ceviz biriktiremediği için endişeden ölmedi ve hiçbir köpek yaşlılık yılları için biriktirmiş kemiği olmadığını dert ederek uykusuz kalmadı."
Yorum Sayısı: 67
Konu Sayısı: 24
Rep Puanı:
0
Teşekkürler: 9
17 mesaj içinde 16 teşekkür verildi.
ozan15
SanalPara (SP): 142 SP
Bu devirde responsive olmayan blog kötü gözüyle bakılıyor mobil uyumlu yapmalısınız Kesinlike satım için en azından. Bana kalırsa ticarete dökülecek bir durumda değil :)