Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Çözüldü]-mehmetext hkk.
Merhabalar konuda göz gezdirirken şunu farkettimde @mehmetext üye escobarın eskiden imzasında kullandığı imzayı o'da kullanmış bu imza yüzündende tartışma cıkmıştı oyüzden imzanın kaldırılmasını istiyorum.İyi günler kolay gelsin.

BDBr3X.png
Önceden çıkan bu imzanın tartışması
 @Shelby @TaaRRuz @BizeHerYer61
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Yorumda bir fikir belirtilmiş. Hoşuna gittiği için veya aynı tarzda düşündüğü için imzasına koymuş olabilir Mehmet. Her şeyde art niyet aramamak lazım. Ve tekrardan şu yorumu yazmak istiyorum;

" Hemen biri hakkında şikayet konusu açmalıyım. Sizce de sıkmadı mı? :( "
& digital artist
sans toi les émotions d’aujourd’hui ne sont que la peau morte des émotions d’autrefois.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-09-2018 Saat: 02:11)beratdemir Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Yorumda bir fikir belirtilmiş. Hoşuna gittiği için veya aynı tarzda düşündüğü için imzasına koymuş olabilir Mehmet. Her şeyde art niyet aramamak lazım. Ve tekrardan şu yorumu yazmak istiyorum;

" Hemen biri hakkında şikayet konusu açmalıyım. Sizce de sıkmadı mı? :( "

Şuan burda -YA rolü var o'sözde bana gelmiş oluyor, Olduğu bir yer demekte burası oluyor sebepde şu bu forumda imzayı o yaptığı için.
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Hmm, üstüne alınmışsın, zoruna gitmiş. Demek ki, kendini beceriksiz ve bilgisiz görüyorsun. Sen de haklısın ;)
Yusuf'un bu siteye yazdığını kanıtla, bu sitenin kelimesi geçiyor mu? Ha kendini örnek gösterirsen o ayrı mesele.
5bo0ov6.png
React.js  Next.js • Tailwind CSS

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98212&highlight=escobar+hkk. @mehmetext
Buraya birşey yazmama gerek varmı yoksa anlayış gösteren tarafmı olmak istersiniz?
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
(12-09-2018 Saat: 09:16)BizeHerYer61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: http://destek.10tl.net/showthread.php?tid=98212&highlight=escobar+hkk. @mehmetext
Buraya birşey yazmama gerek varmı yoksa anlayış gösteren tarafmı olmak istersiniz?

Zaten ben diyeceğimi dedim abi.
Kaldırmamı mı istiyorsun?
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:
Kaldır diyerek emri vaki yapmıyorum Yusuftanda rica ettiğim gibi sendende rica ediyorum. Sırf ortam gerilmesin kimse ceza almasın diye.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
PGM
Teşekkür verenler:
Neyse, @BizeHerYer61 kaldırdım imzadan.
5bo0ov6.png

"Son Tema Ekibi Lideri"
PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 2 Ziyaretçi

Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -