Eklentiyi kurmak için 1 kere basmıştım ancak kurulmadı sanıp tekrar bastım . Yine tepki yoktu. Kontrol ettiğimde 2 tane olduğunu gördüm. Şuanda kaldıramıyorum ne yapmalıyım?
2-Freelance İş/İşçi ilanları Eklentisi
Eklentiyi kurdum ancak , Forum içerisinde nereden ulaşabileceğimi bulamadım. ( İnternette herhangi kaynak da yoktu.)
3-My Reactions İfadeler eklentisi
Eklentiyi Kurdum ancak yorumlarda ifade eklenecek yer (buton) yok, ne yapmalıyım.
PC'ye format attım, fakat driverları yüklemem lazım. Dün başka bilgisayardan yazmıştım. Bu arada tek yetkili ben değilim diğer yetkililer nerede? diğer yetkililer yardım etmiyor sanırım. Beni beklemek zorundasınız ozaman.
Teşekkür eklentisi her kurulduğunda şablona buton ekliyormuş , admin panelinde hala 2 tane ancak sablondan 1 tanesini silerek tek buton olmasını sağladım.
- Posbitte nasıl gozukmesini sağlarım değişkeni var mı?
-My reactions hala aynı
-ARCH Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü
(aşağıda yazdıklarımı otomatik olarak yapması lazım aslında, eklentiyi kaldırıp tekrar yükleyin eğer olmazsa aşağıda yazdıklarımı yapın eğer yine olmazsa genel şablonlarıda eklememiştir onlarıda yazarım olmazsa. dediğim gibi aslında otomatik yapması lazım ama test edeceğim başka 10tl forumunda sorun genelse çözümü araştırıp/yazıp @admin 'e atarım.)
Teşekkür sayısını gösterme değişkeni mi istiyorsun?
- Freelance Eklentisi:
Freelance eklentisi en son yapılmıştı, fakat admin yapan kişiden bir kaç değişiklik yapmasını istemişti sanırım. Öyle kalmıştı, Proje Kaan'ın ( @Majestik ) kontrolündeydi. Ben sadece yardım ediyordum Kaan'a. Eklentinin son durumu hakkında bir bilgim yok, eklentiyi kaldırın. Ben duyuru konusu olarak son durumunu bilgilendiririm size adminle görüşüp.
ayrıca üyelik açtım (registered) , kullanıcı bilgileri düzenlendi.// (kabul etmemiş düzenledim.)
Hızlıca kontrol etmeniz için bir konu adresi= http://ktuarchitecture.10tl.net/showthread.php?tid=11&pid=19#pid19
<div class="post_controls"></div> bunu sildim biraz daha iyi oldu @AperioN Kullanıcı bilgilerini aldıktan sonra yorumu düzenleyip silebilir misiniz?
-ARCH Lütfen "Rep Ver" butonuna tıklayarak bizi değerlendirin. ✅Forum Organizatörü