Merhaba D10 Üyeleri! Bugün gazetemizin tanıtımı ile karşınızdayım. Öncelikle gazete dağıtılırken bedavaya dağıtılmayacak. Dükkanda belirli bir sp karşılığında satılmasını istiyorum. (10 sp uygundur :)) Burada ki amaç sp ihtiyacı değil. Sadece ayrı bir keyif katmasını istiyorum. Ayrıca SP'ler bana gelmeyecek foruma bağışlanacak. @admin @TaaRRuz (Dükkana eklerseniz sevinirim.)
Gazetenin haftalık ön izlemeleri destekgazete.10tl.net forumunda yayınlanacak. Forumla ilgilenmek isteyenler öm gönderebilir.
Gazete her hafta pazartesi günü yayıma çıkarılacaktır. Ayrıca belirli zamanlarda duyurular yapılacaktır.
Gazetemizin ekibi:
Genel Yönetici: @Blogger
Yönetici Yardımcısı: @LastWorld
Editör: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Tasarımcı: @Grafikeriniz
Köşe Yazarı: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Köşe Yazarı 2: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Köşe Yazarı 3: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
İmla Editörü: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
İlerleyen zamanlarda gazeteyi ingilizce olarak da sunmak istiyorum.
Eğer gazeteye abone olmak isteyenler mail adresini veya telefon numarasını öm olarak gönderebilir. Mail seçeneğini seçenlere mail, telefon numarası seçenlere ise sms ile hizmet verilecektir. (Örn: Destek Gazetesi 1 Numaralı Sayı Çıktı! -sayının linki-)
(Adminlerden izin alındı.)
Başarılar hepimize...
Gazetenin haftalık ön izlemeleri destekgazete.10tl.net forumunda yayınlanacak. Forumla ilgilenmek isteyenler öm gönderebilir.
Gazete her hafta pazartesi günü yayıma çıkarılacaktır. Ayrıca belirli zamanlarda duyurular yapılacaktır.
Gazetemizin ekibi:
Genel Yönetici: @Blogger
Yönetici Yardımcısı: @LastWorld
Editör: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Tasarımcı: @Grafikeriniz
Köşe Yazarı: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Köşe Yazarı 2: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
Köşe Yazarı 3: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
İmla Editörü: Bu rolü almak isteyenler yorum olarak yazabilir.
İlerleyen zamanlarda gazeteyi ingilizce olarak da sunmak istiyorum.
Eğer gazeteye abone olmak isteyenler mail adresini veya telefon numarasını öm olarak gönderebilir. Mail seçeneğini seçenlere mail, telefon numarası seçenlere ise sms ile hizmet verilecektir. (Örn: Destek Gazetesi 1 Numaralı Sayı Çıktı! -sayının linki-)
(Adminlerden izin alındı.)
Başarılar hepimize...