Hoşgeldin, Ziyaretçi: Üye Ol
Forumlarla ilgili sorunlar için buraya tıklayın


Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
php hakkında soru
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#1
php de if kısmına dört değer koymak mümkün müdür ? örnek :

PHP Kod:
if ($a &&, $b && $c && $d) { 

Böyle deniyorum fakat çalışmamakta.

Farklı bir mantığı var mı ?
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
İzinli
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 1,177
Konu Sayısı: 186
Üyelik Tarihi: 29-08-2017
Rep Puanı: 47
Teşekkürler: 11
11 mesaj içinde 461 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 3,245.81₺
#2
if ($a &&>> , << $b && $c && $d) {

Dikkat şu virgülü silin öyle deneyin.
İletişim Kanalları:
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#3
(17-05-2018 Saat: 16:46)Majestik Nickli Kullanıcıdan Alıntı: if ($a &&>> , << $b && $c && $d) {

Dikkat şu virgülü silin öyle deneyin.

Parse error: syntax error, unexpected '>>' (T_SR) in

Olmadı sanırım.
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 2,641
Konu Sayısı: 171
Üyelik Tarihi: 09-05-2015
Rep Puanı: 197
Teşekkürler: 1
6 mesaj içinde 919 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 137.47₺
#4
Arkadaş, yazdığınız koddan sadece virgülü silin demiş. O kullandığı küçüktür ve büyüktür işaretleri o virgüle dikkat çekmek için.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."




Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Onursal Emekli A.
Çevrimiçi
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 6,449
Konu Sayısı: 176
Üyelik Tarihi: 30-11-2010
Rep Puanı: 836
Teşekkürler: 55
32 mesaj içinde 374 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 1,630.76₺
#5
if lerin içindeki değişkenlerin nesini kontrol etmek için kullanmak istiyorsun?
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
- Saçma Konu Başlıklarına ve Özelden Destek Vermiyorum...!
Ücretli Her Türlü Script(MyBB,vB,smf,wordpress,phpBB,joomla,eschat,cms, vb.) Kurulumu ve Optimizasyon Yapılır.Ücretli Tema Tasarımı Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )

İki Tarafta Zifiri kaRanLık




Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#6
(17-05-2018 Saat: 17:19)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş, yazdığınız koddan sadece virgülü silin demiş. O kullandığı küçüktür ve büyüktür işaretleri o virgüle dikkat çekmek için.

Virgülü sildim ancak yine istediğim gibi olmadı sadece bir değişken çalışıyor diğerleri çalışmıyor.

(17-05-2018 Saat: 17:22)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: if lerin içindeki değişkenlerin nesini kontrol etmek için kullanmak istiyorsun?

if ile otomatik olarak ayar dosyasını kontrol ediyor eğer yoksa otomatik oluşturuyor sonra da mysql ile tabloları oluşturuyor ancak sadece 1 tane tablo oluşuyor diğer 3 tablo işe yaramıyor.Ben 4'ünün de otomatik tabloları kurmasını istiyorum.
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 2,641
Konu Sayısı: 171
Üyelik Tarihi: 09-05-2015
Rep Puanı: 197
Teşekkürler: 1
6 mesaj içinde 919 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 137.47₺
#7
PHP Kod:
if ($a && $b && $c && $d) { 

Bu şekilde olmuyorsa condition’larda hata vardır, condition’ları da atarsanız yardımcı olabilirim.
atakaj
"I am constantly torn between killing myself or everyone around me."




Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#8
PHP Kod:
$olustur = @mysql_query("CREATE DATABASE $d$baglan);
 @
mysql_select_db($d,$baglan);

 
$admin_olustur mysql_query("CREATE TABLE `admin_hesap` (`kadi` text NOT NULL,`sifre` text NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=uft8;" $baglan);
 
$uye_olustur mysql_query("CREATE TABLE `uyeler` (`kadi` text NOT NULL,`sifre` text NOT NULL,`onay` text NOT NULL,`email` text NOT NULL,`id` int(11) NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=uft8;" $baglan);
 
$reklam_olustur mysql_query("CREATE TABLE `reklamlar` (`durum` text NOT NULL,`sahip` text NOT NULL,`sitead` text NOT NULL,`email` text NOT NULL,`aciklama` text NOT NULL,`link` text NOT NULL,`onay` text NOT NULL,`id` int(11) NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=uft8;" $baglan);
 
$hizlireklam_olustur mysql_query("CREATE TABLE `hizli_reklamlar` (`durum` text NOT NULL,`reklam_link` text NOT NULL,`reklam_veren` text NOT NULL,`aciklama` text NOT NULL,`id` int(11) NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=uft8;" $baglan);
 
$bannerreklam_olustur mysql_query("CREATE TABLE `banner_reklamlar` (`durum` text NOT NULL,`sahip` text NOT NULL,`sitead` text NOT NULL,`link` text NOT NULL,`aciklama` text NOT NULL,`onay` text NOT NULL,`id` int(11) NOT NULL,`linkimg` text NOT NULL,`email` text NOT NULL) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=utf8;" $baglan);

 if (
$admin_olustur && $uye_olustur && $reklam_olustur && $hizlireklam_olustur && $bannerreklam_olustur) {
 
 
$rvstr touch("ayar.php");
 if (
$rvstr) {
 
$ac fopen("ayar.php""w");
 
$icerik '<?php
 $sunucu="'
.$a.'";
 $kullanici="'
.$b.'";
 $sifre="'
.$c.'";
 $veritabani="'
.$d.'";

 if (@!mysql_connect($sunucu, $kullanici, $sifre)){
    $mesaj="Veritabaný baðlantýsý yapýlamadý!<br>";
    $mesaj.="Hata açýklamasý: ".mysql_error();
    die($mesaj);
 }

 if(@!mysql_select_db($veritabani)){
    $mesaj="$veritabani veritabaný seçilemedi!<br>";
    $mesaj.="Hata açýklamasý: ".mysql_error();
    die($mesaj);
 }
 ?>'
;
 
$kaydet fwrite($ac$icerik); 

Şimdilik bu kısmı attım.
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Onursal Emekli A.
Çevrimiçi
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 6,449
Konu Sayısı: 176
Üyelik Tarihi: 30-11-2010
Rep Puanı: 836
Teşekkürler: 55
32 mesaj içinde 374 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 1,630.76₺
#9
(17-05-2018 Saat: 17:24)♦ MuratB™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(17-05-2018 Saat: 17:19)atakaj Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaş, yazdığınız koddan sadece virgülü silin demiş. O kullandığı küçüktür ve büyüktür işaretleri o virgüle dikkat çekmek için.

Virgülü sildim ancak yine istediğim gibi olmadı sadece bir değişken çalışıyor diğerleri çalışmıyor.

(17-05-2018 Saat: 17:22)kaRanLık-61 Nickli Kullanıcıdan Alıntı: if lerin içindeki değişkenlerin nesini kontrol etmek için kullanmak istiyorsun?

if ile otomatik olarak ayar dosyasını kontrol ediyor eğer yoksa otomatik oluşturuyor sonra da mysql ile tabloları oluşturuyor ancak sadece 1 tane tablo oluşuyor diğer 3 tablo işe yaramıyor.Ben 4'ünün de otomatik tabloları kurmasını istiyorum.
hmm o zaman büyük ihtimalle kontrolde sıkıntı yok.en iyi çözüm böl hepsini ayrı isset kontrol ettir yoksa öyle tabloyu oluştursun else hata bas hangisi çalışmadığını anlarsın.Böyle biz görmeden kodları sallama usülü oluyor.
Tüm Destek Forumun Kuralları
Görevli Kuralları
- Saçma Konu Başlıklarına ve Özelden Destek Vermiyorum...!
Ücretli Her Türlü Script(MyBB,vB,smf,wordpress,phpBB,joomla,eschat,cms, vb.) Kurulumu ve Optimizasyon Yapılır.Ücretli Tema Tasarımı Yapılır.
Prof. Dr. MyBB Öğretmeni kaRanLık-61( Mustafa SEVİM )

İki Tarafta Zifiri kaRanLık




Mutlu Son İstiyorsan Çabalamalısın. Sadece Oturduğu Yerden Başarıya ulaşan varlık tavuktur. Bir Kurt Asla Evcilleşip Köpek Olmaz...
WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#10
? Sanırım çözen çıkamadı.

Bende deniyorum bir şeyler ama olmuyor.
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:
*
Emektar
Çevrimdışı
Kullanıcı Bilgileri Göster
Yorum Sayısı: 4,909
Konu Sayısı: 834
Üyelik Tarihi: 20-01-2016
Rep Puanı: 110
Teşekkürler: 20
15 mesaj içinde 1161 teşekkür verildi.

SanalPara (SP): 7,343.02₺
#11
#güncel
Bana ulaşmak için

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL
                                     

‘’Gerçeği, insanların ölçüsü ile değil; insanları gerçeğin ölçüsü ile tanı.’’ Hz.Ali (r.a)

Bir sürü örnek insan var burada onları örnek alın , başarılı olun pes etmeyin.






WWW
Cevapla
Teşekkür verenler:


Hızlı Menü:


Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi
Önerilen Bağlantılar
SinemaOvasi.Com
Tema yapımcısı: Metehan Durmuş
Tüm hakları saklıdır. 10TL.Net sistemi için yazılmıştır.


Reklam yaziniz bostur. ayarlardan duzenleyiniz:medi -


Reliable Magento web hosting on https://certahosting.co.uk page. Click to see prices!