12-05-2018 Saat: 17:34
- Adım & Soyadım: Kaan Yılmaz
- Yaşım: 19'a Gireceğim
- Eğitim&Öğretim Durumum: Lise
- MyBB Altyapısı Hakkında Bilgim: Çok Yüksek
- HTML Kodlama Dili Hakkında Bilgim: Çok Yüksek
- CSS Kodlama Dili Hakkında Bilgim: Çok Yüksek
- jQuery Kodlama Dili Hakkında Bilgim: Yok
- Diğer Kodlama Dilleri Hakkında Bilgim: JavaScript: Orta, GML: Orta, Python: Başlangıç
- 5-10 Tane Yararlı Konularım:
* PHP'de " ile ' arasındaki fark nedir?* PHP ile Şahsın Gerçek IP'sini bulma* PHP'de GET Metodundaki Risk* PHP'de esnek kodlama nasıl yapılır?* CSS'te clip-path Özelliği (Kırpma Maskesi)* Regex İfadeleri ve Anlamları* PHP'de Global Değişkenler* PHP 7'de MySQLi Bağlantısı (Nesne Yönelimli)* Tema çizerken yapılan bazı yanlışlar* Cron ve Cronjob nedir?...
- 5-10 Tane Yararlı Yorumlarım: Aslında yardım ettiğim bir kaç kişi vardı fakat aramalarım sonucu bulamadım.
- Benim Hakkımda Birkaç Bilgi: Olgunumdur. Post kasmak için "Teşekkürler" yazmam. Ayrıca Duygusal bir insanımdır. Çok fazla sert konuşmam, konuşamam da. Utangacımdır da. Herkese karşı pek açık konuşamam.
- Neden Beni Seçmelisiniz?: Bilgimi duyurmama gerek yok sanırsam :) Şu an da kendi kişisel sitem üzerinde çalışıyorum aynı zamanda da php scriptleri, web tasarımları ve diğer e-ticaret işleriyle meşgulüm. Bilgim çok yüksektir. İsterseniz deneyebilirsiniz.
- Eklemek İstediklerim: Önceden bir gidişat yapmıştım fakat buranın tekrar toparlanmaya başladığını görünce tekrar gelmeye karar verdim. Ara ara kullanıcılara yardım ederim.