Konuyu Oyla:
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kabul Edildi Destek ekibi başvurusu
.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar ;) (:d)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Başarılar :)
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun, yeniden hoş geldiniz.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Cidden mi? Bu şekilde girdigim bilgilere; %20 - %30 kodlama bilgime rağmen destek ekibi 3 mü oldum? Şaka gibi.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 18:13)Hakoon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cidden mi? Bu şekilde girdigim bilgilere; %20 - %30 kodlama bilgime rağmen destek ekibi 3 mü oldum? Şaka gibi.

Bence de başvuru konusu açıp hemen onaylanmasi ilginç.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 18:13)Hakoon Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Cidden mi? Bu şekilde girdigim bilgilere; %20 - %30 kodlama bilgime rağmen destek ekibi 3 mü oldum? Şaka gibi.

Evet neden gerçekten? Ben de eski tema ekibi lideriyim ben de başvuru yapar yapmaz 2. seviye olayım o zaman, mantığı nedir?
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 18:18)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Evet neden gerçekten? Ben de eski tema ekibi lideriyim ben de başvuru yapar yapmaz 2. seviye olayım o zaman, mantığı nedir?

Kod:
http://destek.10tl.net/private.php?action=send&uid=1

- Zamanında alınan kararlar aslında.. Yukarıdan sorular sorulabilir.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 18:25)Shelby Nickli Kullanıcıdan Alıntı:
(08-05-2018 Saat: 18:18)#Power Nickli Kullanıcıdan Alıntı:

Kod:
http://destek.10tl.net/private.php?action=send&uid=1

- Zamanında alınan kararlar aslında.. Yukarıdan sorular sorulabilir.

Ya da kısa yoldan zamanında alınan kararları bana söyleyebilirsin.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hocam ekibimize hoş geldin, hayırlı olsun.
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Böyle garip bir şey görmedim.Daha başvuru konusu bile tamamlanmamış.

Benden bu kadar valla başvurumu da iptal edin.
Bana ulaşmak için / http://english.10tl.net

MybbPHPVB.NETHTMLCSS MySQL                                    

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
1
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Eski admin Edward arkadaşlar,bilmeyenler için.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 19:02)♦ MuratB™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle garip bir şey görmedim.Daha başvuru konusu bile tamamlanmamış.

Sana noldu da celâllendin? Başvuruda eksik bir yer mi var? Zaten kim olduğumu bilen biliyor. Yönetim kadrosu hala yerli yerinde; aynı yola çıkıyoruz. Onlar beni, ben onları biliyorum. Ve farkedildiği üzere ben de duruma şaşırdım.

Genele(yetkili olsam da yetkim alınsa da): boşuna polemik yaratıp havadan nem kapmayın. Bunu forum kurallarına ben yazdım ve aynı cümleyi yineliyorum.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun bu arada Hakan seni tekrar yetkili olarak görmek gerçektende çok güzel.
Denetleme Ekibi Lideri: 22-06-2018 -  ....
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
(08-05-2018 Saat: 19:02)♦ MuratB™ Nickli Kullanıcıdan Alıntı: Böyle garip bir şey görmedim.Daha başvuru konusu bile tamamlanmamış.

Fırsat mı bekliyordun böyle bir yorum yazmak için? Başvurunu sonlandırdım.
Hayırlı olsun ayrıca.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun başarılar.

Eğer eleştiriden korkuyorsanız, dünyadan hiçbir şey yapmadan geçip gideceksiniz demektir. 
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ben olsam bende 3. seviye başlatırdım. Kendinizle kıyaslamanız saçma. Sözüm Murat'a. 3. Seviyede her yetkiye sahip oluyor. Hakan'da bu işin ehlilerinden. Forum zor zamanlardan geçiyor. Bazı insanlar gibi zırlayıp durmuyor, 10 kere yetki alıp bırakmıyor ve ihtiyacımız vardı. Çok güzel zamanda geldi çokta güzel oldu. Ekibe hoşgeldin.
1
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Şu madde;
Genelde ceza almamış ve gerçekten emekleri geçerek bırakmış kişileri 2 veya 3 seviyeden başlatöayı uygun görmüşler burada yapılan basit bir nokta, yoksa kimin kim olduğu neyin ne olduğu ortada denebilir.

Hayırlı olsun.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Ya benim bir sorunum yok iyi yaptınız işte ne güzel iyi bir adam geldi.Ben kendimi övmüyorum veya kendimi onunla kıyaslamıyorum.Neyse konunun dağılmasını istemem.

Herkese başarılar  bigstar.gif 

afro.gif

Cevapla PGM
Teşekkür verenler:
Hayırlı olsun hocam.
Ara
Cevapla PGM
Teşekkür verenler:

Hızlı Menü:

Şu anda bu konuyu okuyanlar: 1 Ziyaretçi

WTSupport | Torrent - ZULA - The Forest Platformu -

Online Shopping App
Online Shopping - E-Commerce Platform
Online Shopping - E-Commerce Platform